Edremit’te ‘Anne Kart’ Projesi ile Annelere 2000 TL Destek

Siyaset 06.03.2024 - 22:23, Güncelleme: 06.03.2024 - 22:23
 

Edremit’te ‘Anne Kart’ Projesi ile Annelere 2000 TL Destek

Gerçekleştirdiği sosyal belediyecilik ve fiziki projelerle Edremit’in çehresini değiştirerek modern bir gelecek inşa etmeye devam eden Edremit Belediyesi Başkanı İsmail Say; ikinci 5 yıl için sosyal belediyecilik çalışmalarının detaylarını da bir bir açıklıyor.

Van’ın Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, Türkiye’de ilk defa ‘Anne Kart’ uygulamasını başlatacaklarının müjdesini vererek, yeni doğum yapan anneye alışveriş kartı vereceklerini ve o kartlara 2000 TL nakdi desteğin yükleneceğinin müjdesini verdi.   Sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde nerede ihtiyaç sahibi bir aile var ise oraya koştuklarını oraya dokunmaya gayret ettiklerini anlatan Başkan Say, “Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, lansman programında duyurduğu projelerinden Anne Kart ile ilgili detayları açıkladı.  Göreve geldiği günden itibaren annelere yönelik ‘Hoş Geldin Bebek’ projesini başlattıklarını ve bunu 5 yıl boyunca sürdürdüklerini belirten Başkan Say, yeni çocuğu olan annelere de Anne Kart vereceklerini söyledi. Başkan Say, “Hoş geldin Bebek projemizden sonra şimdi de Türkiye’de ilk defa uygulamasını yapacağımız, Anne Kart uygulamasına geçiyoruz. Doğum yapan anneye alışveriş kartı vereceğiz. O kartlara 2000 TL alışveriş kartı yüklenecek. Anne, kendisinin ve çocuğunun ihtiyaç duyduğu ne var ise o kart ile karşılaşacak.  Bu da Edremitli annelerimize özgü bir kart. Tüm Edremitli annelerimize hayırlı olsun” dedi. Vanhaberleri - Van Haber - Yerel Van Haber - Yerel Haberler
Gerçekleştirdiği sosyal belediyecilik ve fiziki projelerle Edremit’in çehresini değiştirerek modern bir gelecek inşa etmeye devam eden Edremit Belediyesi Başkanı İsmail Say; ikinci 5 yıl için sosyal belediyecilik çalışmalarının detaylarını da bir bir açıklıyor.

Van’ın Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, Türkiye’de ilk defa ‘Anne Kart’ uygulamasını başlatacaklarının müjdesini vererek, yeni doğum yapan anneye alışveriş kartı vereceklerini ve o kartlara 2000 TL nakdi desteğin yükleneceğinin müjdesini verdi.

 

Sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde nerede ihtiyaç sahibi bir aile var ise oraya koştuklarını oraya dokunmaya gayret ettiklerini anlatan Başkan Say, “Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, lansman programında duyurduğu projelerinden Anne Kart ile ilgili detayları açıkladı.

 Göreve geldiği günden itibaren annelere yönelik ‘Hoş Geldin Bebek’ projesini başlattıklarını ve bunu 5 yıl boyunca sürdürdüklerini belirten Başkan Say, yeni çocuğu olan annelere de Anne Kart vereceklerini söyledi. Başkan Say, “Hoş geldin Bebek projemizden sonra şimdi de Türkiye’de ilk defa uygulamasını yapacağımız, Anne Kart uygulamasına geçiyoruz. Doğum yapan anneye alışveriş kartı vereceğiz. O kartlara 2000 TL alışveriş kartı yüklenecek. Anne, kendisinin ve çocuğunun ihtiyaç duyduğu ne var ise o kart ile karşılaşacak.

 Bu da Edremitli annelerimize özgü bir kart. Tüm Edremitli annelerimize hayırlı olsun” dedi.

Vanhaberleri - Van Haber - Yerel Van Haber - Yerel Haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber