Edremitli Üniversite Öğrencilerine 1500 TL Ulaşım ve Eğitim Desteği

Siyaset 13.03.2024 - 18:07, Güncelleme: 13.03.2024 - 18:07
 

Edremitli Üniversite Öğrencilerine 1500 TL Ulaşım ve Eğitim Desteği

Van’ın Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, kuracakları Edremit Vakfı (EDEV) ile Edremitli üniversite öğrencilerine aylık 1500 TL ulaşım ve eğitim desteği vereceklerini söyledi.

Göreve geldiği günden itibaren eğitim alanında çeşitli projelere imza atan Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, ikinci 5 yılda da öğrencilerin yanında olacağının sinyallerini verdi. Üniversite öğrencilerine akademik yıl boyunca ulaşım desteği sağlayacaklarını ifade eden Başkan Say, “Bugüne kadar eğitim alanında öğrencilerimize kaynak kitap desteği, tablet desteği, her yıl YKS ücretlerinin ödenmesi, eğitim kurumlarının onarılması, ulaşım desteğinin verilmesi ve yeni etüt merkezleri açarak hep yanlarında olduk. Yine birkaç yıldır devam ettiğimiz ulaşım desteğimizin kapsamını genişleterek daha güzel bir hale getirdik. Kuracağımız Edremit Vakfı (EDEV) ile İlçede ikamet eden üniversite öğrencilerine toplu taşıma desteği sağlayacağız. İster Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nde okusun, isterse de başka bir ildeki üniversite olsun bu desteği alacak. 2023-2024 akademik yılı boyunca üniversite öğrencilerinin aylık 1500 TL ulaşım ve eğitim desteği verilecektir. Başka öğrencilerimize ilimize ve ilçemize hayırlı olsun” dedi. Vanhaberleri – Van Haber – Yerel Van Haber – Yerel Haberler
Van’ın Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, kuracakları Edremit Vakfı (EDEV) ile Edremitli üniversite öğrencilerine aylık 1500 TL ulaşım ve eğitim desteği vereceklerini söyledi.

Göreve geldiği günden itibaren eğitim alanında çeşitli projelere imza atan Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, ikinci 5 yılda da öğrencilerin yanında olacağının sinyallerini verdi.

Üniversite öğrencilerine akademik yıl boyunca ulaşım desteği sağlayacaklarını ifade eden Başkan Say, “Bugüne kadar eğitim alanında öğrencilerimize kaynak kitap desteği, tablet desteği, her yıl YKS ücretlerinin ödenmesi, eğitim kurumlarının onarılması, ulaşım desteğinin verilmesi ve yeni etüt merkezleri açarak hep yanlarında olduk. Yine birkaç yıldır devam ettiğimiz ulaşım desteğimizin kapsamını genişleterek daha güzel bir hale getirdik. Kuracağımız Edremit Vakfı (EDEV) ile İlçede ikamet eden üniversite öğrencilerine toplu taşıma desteği sağlayacağız. İster Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nde okusun, isterse de başka bir ildeki üniversite olsun bu desteği alacak. 2023-2024 akademik yılı boyunca üniversite öğrencilerinin aylık 1500 TL ulaşım ve eğitim desteği verilecektir. Başka öğrencilerimize ilimize ve ilçemize hayırlı olsun” dedi.

Vanhaberleri Van Haber – Yerel Van Haber – Yerel Haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber