Doğtaş Mobilya Van'da

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.09.2020 - 20:28, Güncelleme: 09.09.2020 - 20:28
 

Doğtaş Mobilya Van'da

Mobilyanın öncü markalarından olan ve Türkiye'nin bir çok ilinde şubesi bulunan Doğtaş Mobilya artık Van'da müşterilerine hizmet verecek. İpekyolu caddesi eski kedi kavşağında hizmet verecek olan mağazada ilk etapta beş personel istihdam edilecek. Söz konusu iş yeri ile ilgili açıklama yapan Doğtaş Van Şubesi Genel Müdürü Doğan Kaya gazetemize konuştu: Kaya " Yaklaşık 20 yıldır mobilya sektöründe hizmet vermekteyiz .En nihayetinde mobilyanın lider kuruluşlarından olan Doğtaş Mobilya'yı Vana getirerek halkımızın ve kıymetli müşterilerimizin hizmetine sunmuş bulunmaktayız. Mağazamızda oda takımları, oturma grupları, salon takımları, yatak ve baza çeşitleri başta olmak üzere mutfak  masa ve sandalye takımları ve bilumum aksesuar çeşitleri ile deneyimli ve uzman ekibimizle Van 'da ciddi anlamda fark yaratmak istiyoruz. Bu vesile ile hizmette sınır tanımıyoruz. Kaliteli ve konforlu mobilya isteyen tüm Van halkını mağazamıza bekliyoruz " diyerek sözlerini noktaladı.  Haber Röportajı : Ercan Uluta

Mobilyanın öncü markalarından olan ve Türkiye'nin bir çok ilinde şubesi bulunan Doğtaş Mobilya artık Van'da müşterilerine hizmet verecek.

İpekyolu caddesi eski kedi kavşağında hizmet verecek olan mağazada ilk etapta beş personel istihdam edilecek.

Söz konusu iş yeri ile ilgili açıklama yapan Doğtaş Van Şubesi Genel Müdürü Doğan Kaya gazetemize konuştu: Kaya " Yaklaşık 20 yıldır mobilya sektöründe hizmet vermekteyiz .En nihayetinde mobilyanın lider kuruluşlarından olan Doğtaş Mobilya'yı Vana getirerek halkımızın ve kıymetli müşterilerimizin hizmetine sunmuş bulunmaktayız. Mağazamızda oda takımları, oturma grupları, salon takımları, yatak ve baza çeşitleri başta olmak üzere mutfak  masa ve sandalye takımları ve bilumum aksesuar çeşitleri ile deneyimli ve uzman ekibimizle Van 'da ciddi anlamda fark yaratmak istiyoruz. Bu vesile ile hizmette sınır tanımıyoruz. Kaliteli ve konforlu mobilya isteyen tüm Van halkını mağazamıza bekliyoruz " diyerek sözlerini noktaladı. 

Haber Röportajı : Ercan Uluta

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber