Doğaseverler 3 Bin metrede halay çektiler

Siyaset 16.05.2022 - 12:45, Güncelleme: 16.05.2022 - 12:45
 

Doğaseverler 3 Bin metrede halay çektiler

İpekyolu Belediyesi, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın’ın talimatları doğrultusunda, koronavirüs sonrası normalleşme sürecinin başlaması ile birlikte sosyal ve kültürel faaliyetlerine kaldığı yerden devam ediyor.

  Belediyeye bağlı Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organize edilen doğa yürüyüşünde kentin en yüksek dağlarından biri olan ve merkeze 10 kilometre uzaklığında bulunan Erek Dağı Zirvesi’ne yürüyüş düzenlendi.    Renkli görüntülerin olduğu etkinlikte doğaseverler 3 bin metrede halaylar çekerek doyasıya eğlendi. Etkinliğe İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın ile birlikte bin civarında doğasever katıldı.    Doğal güzelliklerin arasında yürüyüş yaparak keyifli bir pazar gününü geride bırakan doğaseverler, etkinlik için İpekyolu Belediyesi’ne teşekkür etti.  İpekyolu Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen doğa yürüyüşleri, merkeze bağlı Kevenli Mahallesi Erek Dağı Zirvesi’ne gerçekleştirilen yürüyüş ile devam etti. Doğal güzelliklerin arasında yürüyüş yaparak keyifli bir pazar gününü geride bırakan doğaseverler, etkinlik için İpekyolu Belediyesi’ne ve Başkan V. İhsan Emre Aydın’a teşekkür etti. Doğaseverler, şehrin eşsiz güzellikleri arasında Erek Dağı ile Van Gölü manzarası eşliğinde fotoğraf çekmeyi de ihmal etmedi.    Kaymakam ve Belediye Başkan V. Aydın, yaptığı açıklamada, “Bu yıl doğa yürüyüşlerinin ilkinin startını bu gün vermiş bulunuyoruz. Önümüzdeki günlerde her hafta birçok doğal güzelliği içinde barındıran ilimizin farklı gezi noktalarına yeni yürüyüş programları planladık. Doğaseverler belediyemizin sosyal ve kültürel programlarını takip ederek etkinliklerimize katılabilirler. Bu gezilerimizin amacı pandemi sonrası normalleşme sürecine destek sağlamak. Gençlerimizden gelen talepler bu yöndeydi. Belediye olarak bu taleplere kayıtsız kalamadık. Bu etkinlik ile gençlerimize dağcılık sporunun gereklerinin yanı sıra dayanışma ve sosyalleşmenin de gerekleri aşılanıyor. Öte yandan bu topraklarda yıllar önce terör örgütü varken artık gençlerimiz bu topraklarda güvenli bir şekilde spor yapıyor, etkinlik düzenleyebiliyorlar. Van çok güzel bir yer. Gölüyle, dağıyla, doğasıyla bütün güzellikleri içerisinde barındırıyor. Bu etkinliklerle bu güzelliklerin tanıtılmasına da katkı sunmuş oluyoruz. Dağa tırmanış boyunca gençlerimiz bu tarz etkinliklerin devamı niteliğinde taleplerde bulundular. Bizler de onların talepleri doğrultusunda çalışmalarımızı yürüteceğiz. Sosyal belediyecilik faaliyetlerinin gereği de bunu gerektirir. İnşallah hayırlara vesile olur çalışmalarımız, tüm katılımcılara teşekkür ederim.” ifadeleri kullanıldı.  Tırmanma ve iniş faaliyetinin yaklaşık 4 saat sürdüğü ve çeşitli ikramların verildiği etkinlik, katılımcıların toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.
İpekyolu Belediyesi, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın’ın talimatları doğrultusunda, koronavirüs sonrası normalleşme sürecinin başlaması ile birlikte sosyal ve kültürel faaliyetlerine kaldığı yerden devam ediyor.

 

Belediyeye bağlı Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organize edilen doğa yürüyüşünde kentin en yüksek dağlarından biri olan ve merkeze 10 kilometre uzaklığında bulunan Erek Dağı Zirvesi’ne yürüyüş düzenlendi. 

 

Renkli görüntülerin olduğu etkinlikte doğaseverler 3 bin metrede halaylar çekerek doyasıya eğlendi. Etkinliğe İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın ile birlikte bin civarında doğasever katıldı. 

 

Doğal güzelliklerin arasında yürüyüş yaparak keyifli bir pazar gününü geride bırakan doğaseverler, etkinlik için İpekyolu Belediyesi’ne teşekkür etti. 

İpekyolu Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen doğa yürüyüşleri, merkeze bağlı Kevenli Mahallesi Erek Dağı Zirvesi’ne gerçekleştirilen yürüyüş ile devam etti. Doğal güzelliklerin arasında yürüyüş yaparak keyifli bir pazar gününü geride bırakan doğaseverler, etkinlik için İpekyolu Belediyesi’ne ve Başkan V. İhsan Emre Aydın’a teşekkür etti. Doğaseverler, şehrin eşsiz güzellikleri arasında Erek Dağı ile Van Gölü manzarası eşliğinde fotoğraf çekmeyi de ihmal etmedi. 

 

Kaymakam ve Belediye Başkan V. Aydın, yaptığı açıklamada, “Bu yıl doğa yürüyüşlerinin ilkinin startını bu gün vermiş bulunuyoruz. Önümüzdeki günlerde her hafta birçok doğal güzelliği içinde barındıran ilimizin farklı gezi noktalarına yeni yürüyüş programları planladık. Doğaseverler belediyemizin sosyal ve kültürel programlarını takip ederek etkinliklerimize katılabilirler. Bu gezilerimizin amacı pandemi sonrası normalleşme sürecine destek sağlamak. Gençlerimizden gelen talepler bu yöndeydi. Belediye olarak bu taleplere kayıtsız kalamadık. Bu etkinlik ile gençlerimize dağcılık sporunun gereklerinin yanı sıra dayanışma ve sosyalleşmenin de gerekleri aşılanıyor. Öte yandan bu topraklarda yıllar önce terör örgütü varken artık gençlerimiz bu topraklarda güvenli bir şekilde spor yapıyor, etkinlik düzenleyebiliyorlar. Van çok güzel bir yer. Gölüyle, dağıyla, doğasıyla bütün güzellikleri içerisinde barındırıyor. Bu etkinliklerle bu güzelliklerin tanıtılmasına da katkı sunmuş oluyoruz. Dağa tırmanış boyunca gençlerimiz bu tarz etkinliklerin devamı niteliğinde taleplerde bulundular. Bizler de onların talepleri doğrultusunda çalışmalarımızı yürüteceğiz. Sosyal belediyecilik faaliyetlerinin gereği de bunu gerektirir. İnşallah hayırlara vesile olur çalışmalarımız, tüm katılımcılara teşekkür ederim.” ifadeleri kullanıldı. 

Tırmanma ve iniş faaliyetinin yaklaşık 4 saat sürdüğü ve çeşitli ikramların verildiği etkinlik, katılımcıların toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber