Dini değerlerle dalga geçen güvenlik personeli tutuklandı

Gündem 09.07.2023 - 17:04, Güncelleme: 09.07.2023 - 17:11
 

Dini değerlerle dalga geçen güvenlik personeli tutuklandı

Sosyal medyada namaz ile alay eden güvenlik görevlisi yakalanarak cezaevine gönderildi.

Sosyal medyada namaz ile alay eden güvenlik görevlisi yakalanarak cezaevine gönderildi. Kendi sosyal medya hesaplarında "Atatürk Ekber" diyerek namaz ile alay eden güvenlik görevlisi "halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik veya aşağılama" suçundan tutuklandı. Büyük bir pişkinlikle namaz kılıyormuş gibi yapıp dini değerlere alçakça dalga geçen şahısa tekbirde "Atatürk'ü Ekber" deyip 'Andımız'ı da sure gibi değiştirerek bu anları kayıt altına aldı. Daha sonra çektiği videoyu paylaşan şahsa tepki üstüne tepki yağdı. Görüntüler tepki çekerken İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti. Yürütülen soruşturmada gözaltına alınan D.Y.'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Sağlık kontrolünden geçirilen zanlı adliyeye götürüldü. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, şüpheli D.Y.’nin ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik’ suçundan bugün tutuklandığını bildirdi.
Sosyal medyada namaz ile alay eden güvenlik görevlisi yakalanarak cezaevine gönderildi.

Sosyal medyada namaz ile alay eden güvenlik görevlisi yakalanarak cezaevine gönderildi.
Kendi sosyal medya hesaplarında "Atatürk Ekber" diyerek namaz ile alay eden güvenlik görevlisi "halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik veya aşağılama" suçundan tutuklandı.


Büyük bir pişkinlikle namaz kılıyormuş gibi yapıp dini değerlere alçakça dalga geçen şahısa tekbirde "Atatürk'ü Ekber" deyip 'Andımız'ı da sure gibi değiştirerek bu anları kayıt altına aldı. Daha sonra çektiği videoyu paylaşan şahsa tepki üstüne tepki yağdı.


Görüntüler tepki çekerken İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti. Yürütülen soruşturmada gözaltına alınan D.Y.'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.
Sağlık kontrolünden geçirilen zanlı adliyeye götürüldü. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, şüpheli D.Y.’nin ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik’ suçundan bugün tutuklandığını bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber