DEVA Partisi Bahçesaray Seçim Ofisi Açtı

Siyaset 24.02.2024 - 22:26, Güncelleme: 24.02.2024 - 22:32
 

DEVA Partisi Bahçesaray Seçim Ofisi Açtı

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Bahçesaray Belediye Başkan Adayı İbrahim Tiryak’ın seçim ofisi düzenlenen törenle açıldı.

31 Mart tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında, Van merkez ve ilçelerinde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren DEVA Partisi, bir yandan da seçim ofislerini hizmete açmaya devam ediyor. Bu kapsamda DEVA Partisi Bahçesaray Belediye Başkan Adayı İbrahim Tiryak’ın seçim ofisi, düzenlenen görkemli törenle halkın hizmetine açıldı. Bahçesaraylıların yoğun ilgi gösterdiği seçim ofisinin açılışı, adeta miting havasında geçti. TEKTAŞ: “BAHÇESARAY DEVA BELEDİYECİLİĞİYLE BULUŞACAK” Seçim ofisinin açılışında konuşan DEVA Partisi Bahçesaray İlçe Başkanı Şerif Tektaş, 31 Mart tarihinde yapılacak olan seçimler kapsamında çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini belirterek, “31 Mart tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Bu kapsamda ilçe merkezinde seçim ofisimizi bir miting havasında açtık. Belediye başkan adayımız Sayın İbrahim Tiryak beye yoğun bir ilgi var. Biz de teşkilat olarak bu minvalde çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Sıkmadık el, dokunmadık yürek bırakmıyoruz. 31 Mart’ta inşallah Bahçesaray ilçesi DEVA belediyeciliğiyle buluşacaktır. Her zaman sahadayız. Seçim gününe kadar sahadaki çalışmalarımız devam edecek. Seçim ofisimizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi. TİRYAK: “HALKIMIZDAN BÜYÜK BİR TEVECCÜH GÖRÜYORUZ” Daha sonra söz alan ve açılışa katılan kalabalığa seslen Bahçesaray Belediye Başkan Adayı İbrahim Tiryak ise, açılışlarının miting havasında geçmesinden dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, “Çok kıymetli halkımız ve değerli büyüklerimizin katılımıyla seçim ofisimizi açmış bulunuyoruz. Biz Bahçesaray’a hizmet etmek için yola çıktık. Tek derdimiz hizmettir. Bahçesaray’a hizmeti getirecek bir parti varsa o da DEVA Partisi’dir. İlçe Başkanımız Şerif Tekataş başta olmak üzere, ilçe teşkilatımızla çok yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Halkımızdan büyük bir teveccüh görüyoruz. Bu teveccühe layık olmak için gece gündüz sahadayız. İnşallah 31 Mart akşamı güzel bir sonuç alacağız. Rabbim çıktığımız bu yolda bizleri sizlere karşı mahcup etmesin. Tekrar seçim ofisimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. Seçim ofisinin açılışının ardından İlçe Başkanı Şerif Tektaş ve Belediye Başkan Adayı İbrahim Tiryak, vatandaşlarla tek tek ilgilendi. Van Haber - Vanhaberleri - Yerel Van Haber - Yerel Haberler
Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Bahçesaray Belediye Başkan Adayı İbrahim Tiryak’ın seçim ofisi düzenlenen törenle açıldı.

31 Mart tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında, Van merkez ve ilçelerinde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren DEVA Partisi, bir yandan da seçim ofislerini hizmete açmaya devam ediyor.

Bu kapsamda DEVA Partisi Bahçesaray Belediye Başkan Adayı İbrahim Tiryak’ın seçim ofisi, düzenlenen görkemli törenle halkın hizmetine açıldı.

Bahçesaraylıların yoğun ilgi gösterdiği seçim ofisinin açılışı, adeta miting havasında geçti.

TEKTAŞ: “BAHÇESARAY DEVA BELEDİYECİLİĞİYLE BULUŞACAK”

Seçim ofisinin açılışında konuşan DEVA Partisi Bahçesaray İlçe Başkanı Şerif Tektaş, 31 Mart tarihinde yapılacak olan seçimler kapsamında çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini belirterek, “31 Mart tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Bu kapsamda ilçe merkezinde seçim ofisimizi bir miting havasında açtık. Belediye başkan adayımız Sayın İbrahim Tiryak beye yoğun bir ilgi var. Biz de teşkilat olarak bu minvalde çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Sıkmadık el, dokunmadık yürek bırakmıyoruz. 31 Mart’ta inşallah Bahçesaray ilçesi DEVA belediyeciliğiyle buluşacaktır. Her zaman sahadayız. Seçim gününe kadar sahadaki çalışmalarımız devam edecek. Seçim ofisimizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

TİRYAK: “HALKIMIZDAN BÜYÜK BİR TEVECCÜH GÖRÜYORUZ”

Daha sonra söz alan ve açılışa katılan kalabalığa seslen Bahçesaray Belediye Başkan Adayı İbrahim Tiryak ise, açılışlarının miting havasında geçmesinden dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, “Çok kıymetli halkımız ve değerli büyüklerimizin katılımıyla seçim ofisimizi açmış bulunuyoruz. Biz Bahçesaray’a hizmet etmek için yola çıktık. Tek derdimiz hizmettir. Bahçesaray’a hizmeti getirecek bir parti varsa o da DEVA Partisi’dir. İlçe Başkanımız Şerif Tekataş başta olmak üzere, ilçe teşkilatımızla çok yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Halkımızdan büyük bir teveccüh görüyoruz. Bu teveccühe layık olmak için gece gündüz sahadayız. İnşallah 31 Mart akşamı güzel bir sonuç alacağız. Rabbim çıktığımız bu yolda bizleri sizlere karşı mahcup etmesin. Tekrar seçim ofisimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Seçim ofisinin açılışının ardından İlçe Başkanı Şerif Tektaş ve Belediye Başkan Adayı İbrahim Tiryak, vatandaşlarla tek tek ilgilendi.

Van Haber - Vanhaberleri - Yerel Van Haber - Yerel Haberler

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber