Destici'den Akşener'e ağır sözler: 'Kimse şehitlerimiz üzerinde siyaset yapmaya kalkmasın'

Van Haber 07.04.2023 - 23:44, Güncelleme: 07.04.2023 - 23:50
 

Destici'den Akşener'e ağır sözler: 'Kimse şehitlerimiz üzerinde siyaset yapmaya kalkmasın'

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, İYİ Parti lideri Meral Akşener'e mermi siyasetinde dolayı ateş püskürttü.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, İYİ Parti lideri Meral Akşener'e mermi siyasetinde dolayı ateş püskürttü. Türkiye Büyük Millet Meclisi Grup toplantısında mermi üzerinden siyaset yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e cevap veren Büyük Birlik Patisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici" Sen kimsin, Recep Haşatlı kim,Ömer Halisdemir kim? Şehitlerimizle senin müflis siyasetinin ne alakası var" diyerek mermiden daha tesirli sözler sarf etti. "ÇİRKİN İFTİRANIZLA BOĞULACAKSINIZ" Destici konuşmasında" TBMMçatısı altında çok çirkin hadiselere şahit olduk.İstanbul'da meydana gelen adli bir vakanın tüm ayrıntıları ortaya çıkmışken,olabilecek en hukuksuz,en çirkin ve en ucuz şekliyle sözde devletin partilerine komplo kurduğunu iftirasıyla milletin kürsüsünden istismar edildiğini şiddetle kınıyorum" diyerek çirkin iftiralarınızda boğulacaksınız" dedi. Sayın Akşener'e seslenmek istiyorum;"Hanımefendi senin partinin camının kırılmasıyla milletimizin ve tüm Türk milliyetçilerin ülkücülerin kalbinde yaşattığı Ömer Halisdemir'in yada Recep Haşatlı'nın ne alakası var.    "SEN KİMSİN, YÜZÜN KIZARMIYOR MU" Siyasi ahlaktan yoksun çirkin sözlerle şehit kanları üzerinde beyhude açıklama yapan Akşener'e çok sert tepki gösteren Genel Başkan Destici"Sen kimsin, Ömer Halisdemir kim? Recep Haşatlı kim" diyen BBP lideri Destici şehitlerimizin isimlerini istismar etmeye hakkın yok. En hafif tabirle uatanmıyorsun. Hangi şehitlerimiz için mermi edbiyatı yaptın. Yüzün kızarmıyor mu?  "40 BİN CİNAYETİN, BİNLERCE ŞEHİDİN HESABINI VERECEKSİNİZ" İYİ Parti'nin PKK ile anlaşma yaptığını akabinde bunlarla seçime gidiyorsun utanmadan şehitlerimiz üzerinden siyaset yapıyorsun" diyen Destici"Senin ortağının elinde 40 bin cinayetin ve binlerce şehidin kanı var. Sen önce bu millete onun izahatını yap. Sen resmi olmasa da fiili olarak, rtaklık yaptığın HDP'nin yada o Yeşil Sol  ittifakın sadece PKK'da yok orda, 12 Eylül öncesi şehit edilen binlerce ülkücünün katili senin şu anda aynı Cumhurbaşkanı adayı desteklediğin Yeşil Sol ittifakın içindedir.Dev solcular orda, dev gençler orada, DHCKPC'liler orda, tikkocular orda,MKP'liler orda, sen eğer gerçekten samimi isen,onlara bir tavır koy. Benim ülkücü şehitlerimin kanını elinde tutanlarlaişim olmaz.Onlarla aynı adaya oy vermem mümküm olmaz. Kalk bunları açıkla . "SIRRI SAKIK'I NEDEN YALANLAMADINIZ" Sırrı Sakık'ın kapalı kapılar ardından yaptığmız anlaşmaları niye kamuoyuna deklare etmiyorsunuz" konuşmasını hatırlatan Destici" TBMM çatısı altında grup kürsülerinde mermi kovanlarıyla, mafya üslubuyla racon kesmeye çalışmak gazi meclisimize ve meclisimizin sorumlu olduğu aziz milletimize hakarettir. İfadelerin ve uslubuın sahibi sayın Meral Akşener, olmak üzere hepsini şehitlerrimize sayglılı olma konusunda uyarıyorum. Tüm şehitlerimizi istismar etmekten uzak durmalarını tavsiye ediyorum.  Kimse laf edebiyatı yapmadan önce samimiyetlerini göstermeleri lazım" ifadelerine yer verdi.
Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, İYİ Parti lideri Meral Akşener'e mermi siyasetinde dolayı ateş püskürttü.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, İYİ Parti lideri Meral Akşener'e mermi siyasetinde dolayı ateş püskürttü.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Grup toplantısında mermi üzerinden siyaset yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e cevap veren Büyük Birlik Patisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici" Sen kimsin, Recep Haşatlı kim,Ömer Halisdemir kim? Şehitlerimizle senin müflis siyasetinin ne alakası var" diyerek mermiden daha tesirli sözler sarf etti.


"ÇİRKİN İFTİRANIZLA BOĞULACAKSINIZ"


Destici konuşmasında" TBMMçatısı altında çok çirkin hadiselere şahit olduk.İstanbul'da meydana gelen adli bir vakanın tüm ayrıntıları ortaya çıkmışken,olabilecek en hukuksuz,en çirkin ve en ucuz şekliyle sözde devletin partilerine komplo kurduğunu iftirasıyla milletin kürsüsünden istismar edildiğini şiddetle kınıyorum" diyerek çirkin iftiralarınızda boğulacaksınız" dedi.

Sayın Akşener'e seslenmek istiyorum;"Hanımefendi senin partinin camının kırılmasıyla milletimizin ve tüm Türk milliyetçilerin ülkücülerin kalbinde yaşattığı Ömer Halisdemir'in yada Recep Haşatlı'nın ne alakası var. 
 

"SEN KİMSİN, YÜZÜN KIZARMIYOR MU"


Siyasi ahlaktan yoksun çirkin sözlerle şehit kanları üzerinde beyhude açıklama yapan Akşener'e çok sert tepki gösteren Genel Başkan Destici"Sen kimsin, Ömer Halisdemir kim? Recep Haşatlı kim" diyen BBP lideri Destici şehitlerimizin isimlerini istismar etmeye hakkın yok. En hafif tabirle uatanmıyorsun. Hangi şehitlerimiz için mermi edbiyatı yaptın. Yüzün kızarmıyor mu? 

"40 BİN CİNAYETİN, BİNLERCE ŞEHİDİN HESABINI VERECEKSİNİZ"


İYİ Parti'nin PKK ile anlaşma yaptığını akabinde bunlarla seçime gidiyorsun utanmadan şehitlerimiz üzerinden siyaset yapıyorsun" diyen Destici"Senin ortağının elinde 40 bin cinayetin ve binlerce şehidin kanı var. Sen önce bu millete onun izahatını yap. Sen resmi olmasa da fiili olarak, rtaklık yaptığın HDP'nin yada o Yeşil Sol  ittifakın sadece PKK'da yok orda, 12 Eylül öncesi şehit edilen binlerce ülkücünün katili senin şu anda aynı Cumhurbaşkanı adayı desteklediğin Yeşil Sol ittifakın içindedir.Dev solcular orda, dev gençler orada, DHCKPC'liler orda, tikkocular orda,MKP'liler orda, sen eğer gerçekten samimi isen,onlara bir tavır koy. Benim ülkücü şehitlerimin kanını elinde tutanlarlaişim olmaz.Onlarla aynı adaya oy vermem mümküm olmaz. Kalk bunları açıkla .

"SIRRI SAKIK'I NEDEN YALANLAMADINIZ"


Sırrı Sakık'ın kapalı kapılar ardından yaptığmız anlaşmaları niye kamuoyuna deklare etmiyorsunuz" konuşmasını hatırlatan Destici" TBMM çatısı altında grup kürsülerinde mermi kovanlarıyla, mafya üslubuyla racon kesmeye çalışmak gazi meclisimize ve meclisimizin sorumlu olduğu aziz milletimize hakarettir. İfadelerin ve uslubuın sahibi sayın Meral Akşener, olmak üzere hepsini şehitlerrimize sayglılı olma konusunda uyarıyorum. Tüm şehitlerimizi istismar etmekten uzak durmalarını tavsiye ediyorum. 
Kimse laf edebiyatı yapmadan önce samimiyetlerini göstermeleri lazım" ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber