Cumhurbaşkanı Erdoğan İran'a Gidiyor

Van Haber 16.07.2022 - 15:02, Güncelleme: 16.07.2022 - 15:02
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan İran'a Gidiyor

Ekonomik ilişkiler, terörle mücadele, bölgesel meseleler ve iş birliğinin geliştirilmesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Edoğan 19 Temmuz'da İran'a gidiyor.

Ekonomik ilişkiler, terörle mücadele, bölgesel meseleler ve iş birliğinin geliştirilmesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Edoğan 19 Temmuz'da İran'a gidiyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan 19 Temmuz'da İran'a önemli bir ziyaret gerçekleştirecek. Türkiye-İran Yüksek Düzeyli İş Birliği Konseyi'nin 7'nci toplantısı Tahran'da düzenlenecek. İkili ilişkilerden bölgesel meselelere birçok kritik başlık, Tahran'daki görüşmelerin gündeminde olacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ile Tahran'da bir araya gelecek. Erdoğan ve İbrahim Reisi, ortak ticaret hacminin artırılması kapsamında yeni yol haritasını konuşacak. Görüşmelerde, terör ve düzensiz göçle mücadele masada olacak. İki ülkeyi ilgilendiren güvenlik konularında dayanışmayı artırmaya yönelik adımlar ele alınacak.   Türkiye'nin, Suriye'nin kuzeyindeki terör yuvalarına yönelik düzenlemeyi planladığı askeri harekatın da Tahran'daki görüşmelerde kapsamlı bir şekilde değerlendirilmesi bekleniyor. Kritik bölgesel meseleler de Erdoğan ve İbrahim Reisi'nin gündeminde olacak. Rusya-Ukrayna savaşı, savaşın yol açtığı enerji ve gıda krizi, Güney Kafkasya'nın istikrarı konuları değerlendirilecek. İş birliğinin geliştirilmesi ve atılacak ortak adımlara ilişkin istişareler gerçekleştirilecek.
Ekonomik ilişkiler, terörle mücadele, bölgesel meseleler ve iş birliğinin geliştirilmesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Edoğan 19 Temmuz'da İran'a gidiyor.

Ekonomik ilişkiler, terörle mücadele, bölgesel meseleler ve iş birliğinin geliştirilmesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Edoğan 19 Temmuz'da İran'a gidiyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 19 Temmuz'da İran'a önemli bir ziyaret gerçekleştirecek. Türkiye-İran Yüksek Düzeyli İş Birliği Konseyi'nin 7'nci toplantısı Tahran'da düzenlenecek. İkili ilişkilerden bölgesel meselelere birçok kritik başlık, Tahran'daki görüşmelerin gündeminde olacak.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ile Tahran'da bir araya gelecek.
Erdoğan ve İbrahim Reisi, ortak ticaret hacminin artırılması kapsamında yeni yol haritasını konuşacak.


Görüşmelerde, terör ve düzensiz göçle mücadele masada olacak.
İki ülkeyi ilgilendiren güvenlik konularında dayanışmayı artırmaya yönelik adımlar ele alınacak.

 

Türkiye'nin, Suriye'nin kuzeyindeki terör yuvalarına yönelik düzenlemeyi planladığı askeri harekatın da Tahran'daki görüşmelerde kapsamlı bir şekilde değerlendirilmesi bekleniyor.


Kritik bölgesel meseleler de Erdoğan ve İbrahim Reisi'nin gündeminde olacak.


Rusya-Ukrayna savaşı, savaşın yol açtığı enerji ve gıda krizi, Güney Kafkasya'nın istikrarı konuları değerlendirilecek. İş birliğinin geliştirilmesi ve atılacak ortak adımlara ilişkin istişareler gerçekleştirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber