Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bir Gece Ansızın Gelebiliriz

Siyaset 28.10.2023 - 17:09, Güncelleme: 28.10.2023 - 17:09
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bir Gece Ansızın Gelebiliriz

Türkiye tek yürek olarak, barbar terör devleti İsrail’in Filistin’e yönelik soykırıma dur demek için İstanbul Havaalanında toplandı.

Yüzbinler Gazze’ye destek için toplandı. Büyük Filistin Mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan “ Bir gece anzısın gelebiliriz. İsrail savaş suçu işliyor. Batı sessiz. Gazze’de elektrik yok, su yok, yiyecek yok. Tarihin en karanlık soykırımı Gazze’de işleniyor. Gazze’de yanan yüreğimizi tüm dünyaya haykıracağız. “İSRAİL’İ SAVAŞ SUÇLUSU OLARAK İLAN EDECEĞİZ” Kapsamlı çalışmalar içinde İsrail’i dünyaya savaş suçlusu olarak ilan edeceğiz. İnsanlık dışı katliamlar yapılıyor. Buna sessiz kalmayacağız. Gazze halkına çöle gidin diyorlar.Bu söze kulak verenler ise ağır bombalarla ölüyorlar. İsrail bu coğrafyada 75 yıldır Müslümanlara zulm ediyor. Türkiye mazlumların umudu olacaktır. “İSRAİL BOYUNU AŞTI” İsrail’e defalarca seslendim. Müslüman kanı dökmeyin. Hiçbir çağrımıza kulak asmayan İsrail boyunu aştı.
Türkiye tek yürek olarak, barbar terör devleti İsrail’in Filistin’e yönelik soykırıma dur demek için İstanbul Havaalanında toplandı.

Yüzbinler Gazze’ye destek için toplandı. Büyük Filistin Mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan “ Bir gece anzısın gelebiliriz. İsrail savaş suçu işliyor. Batı sessiz. Gazze’de elektrik yok, su yok, yiyecek yok. Tarihin en karanlık soykırımı Gazze’de işleniyor. Gazze’de yanan yüreğimizi tüm dünyaya haykıracağız.

“İSRAİL’İ SAVAŞ SUÇLUSU OLARAK İLAN EDECEĞİZ”

Kapsamlı çalışmalar içinde İsrail’i dünyaya savaş suçlusu olarak ilan edeceğiz. İnsanlık dışı katliamlar yapılıyor. Buna sessiz kalmayacağız. Gazze halkına çöle gidin diyorlar.Bu söze kulak verenler ise ağır bombalarla ölüyorlar.

İsrail bu coğrafyada 75 yıldır Müslümanlara zulm ediyor. Türkiye mazlumların umudu olacaktır.

“İSRAİL BOYUNU AŞTI”

İsrail’e defalarca seslendim. Müslüman kanı dökmeyin. Hiçbir çağrımıza kulak asmayan İsrail boyunu aştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber