Covid-19 ile mücadelenin "Özel Kahramanları"

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.01.2021 - 13:49, Güncelleme: 01.01.2021 - 13:49
 

Covid-19 ile mücadelenin "Özel Kahramanları"

Yeni tip koronavirüsle mücadele kapsamında iş yükü ve sorumlulukları artmasına rağmen toplum sağlığı için çalışan özel güvenlik görevlileri, salgın sürecinde ön cephede, büyük bir özveriyle mücadele ediyor. Dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) pandemisi nedeniyle milyonlarca insanın evine kapandığı, aile bireyleriyle dahi temastan kaçındığı süreçte ülke genelinde görev yapan 320 bini aşkın özel güvenlik görevlisi, alışveriş merkezi, hastane, terminal gibi 90 binin üzerinde yerde büyük bir özveriyle gece gündüz demeden çalışıyor. Kovid-19'la savaşta sağlık çalışanları ve güvenlik görevlileriyle ön saflarda yer alan bir kesim de özel güvenlikçiler. Hastane, alışveriş merkezi, terminal gibi riskli noktalarda önemli görevler üstlenen özel güvenlikçiler, salgınla mücadelenin isimsiz kahramanları oluyor. Özel Güvenlik ve Koruma S.B.Ü sağlık bilimleri Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Güvenlik Şefi Selami BİLE Hastanesinin özel güvenlik görevlileri, koronavirüs salgınıyla mücadelesi sürüyor Özel Güvenlik Gorevlilerinin bir kısmında maalesef Kovid-19 testi pozitif çıktı VEAH Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan özel güvenlik görevlilerinin sağlık çalışanlarıyla bir bütün olarak çalıştıkları hastaneye gelen vatandaşların ilk karşılaştıkları kişilerin özel güvenlik görevlileri olduğuna dikkat çekiyor. Hastaların ve karantina süresini tamamlayan vatandaşların bulunduğu özel güvenlik görevlilerinin her türlü riskli ortamda gece gündüz demeden çalıştıkları belirtiliyor. Türkiye genelinde yapılan kontrollerde Kovid-19 testi pozitif çıkan özel güvenlik görevlilerinin de olduğunu gözlemlenirken Hastane genelinde görev yapan Güvenlik Görevlilerinin bir kısmında maalesef Kovid-19 testi pozitif çıktığı gözlemlendi. Buna rağmen görevletini severek icra eden Vatandaşlar zor bir iş yaptığını görüyorlar ve yardımcı oluyorlar. Hasta ve Hasta yakınlarına yardımcı olmaya çalışılıyor. Maskesi olmayan vatandaşlara ise maske dağıtılıyor.

Yeni tip koronavirüsle mücadele kapsamında iş yükü ve sorumlulukları artmasına rağmen toplum sağlığı için çalışan özel güvenlik görevlileri, salgın sürecinde ön cephede, büyük bir özveriyle mücadele ediyor.
Dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) pandemisi nedeniyle milyonlarca insanın evine kapandığı, aile bireyleriyle dahi temastan kaçındığı süreçte ülke genelinde görev yapan 320 bini aşkın özel güvenlik görevlisi, alışveriş merkezi, hastane, terminal gibi 90 binin üzerinde yerde büyük bir özveriyle gece gündüz demeden çalışıyor.
Kovid-19'la savaşta sağlık çalışanları ve güvenlik görevlileriyle ön saflarda yer alan bir kesim de özel güvenlikçiler. Hastane, alışveriş merkezi, terminal gibi riskli noktalarda önemli görevler üstlenen özel güvenlikçiler, salgınla mücadelenin isimsiz kahramanları oluyor.
Özel Güvenlik ve Koruma S.B.Ü sağlık bilimleri Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Güvenlik Şefi Selami BİLE Hastanesinin özel güvenlik görevlileri, koronavirüs salgınıyla mücadelesi sürüyor
Özel Güvenlik Gorevlilerinin bir kısmında maalesef Kovid-19 testi pozitif çıktı
VEAH Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan özel güvenlik görevlilerinin sağlık çalışanlarıyla bir bütün olarak çalıştıkları hastaneye gelen vatandaşların ilk karşılaştıkları kişilerin özel güvenlik görevlileri olduğuna dikkat çekiyor.
Hastaların ve karantina süresini tamamlayan vatandaşların bulunduğu özel güvenlik görevlilerinin her türlü riskli ortamda gece gündüz demeden çalıştıkları belirtiliyor.
Türkiye genelinde yapılan kontrollerde Kovid-19 testi pozitif çıkan özel güvenlik görevlilerinin de olduğunu gözlemlenirken Hastane genelinde görev yapan Güvenlik Görevlilerinin bir kısmında maalesef Kovid-19 testi pozitif çıktığı gözlemlendi.
Buna rağmen görevletini severek icra eden Vatandaşlar zor bir iş yaptığını görüyorlar ve yardımcı oluyorlar. Hasta ve Hasta yakınlarına yardımcı olmaya çalışılıyor. Maskesi olmayan vatandaşlara ise maske dağıtılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber