Çocuklar İlk Kez Stadyumda Maç İzledi

Spor 02.10.2023 - 14:25, Güncelleme: 02.10.2023 - 14:25
 

Çocuklar İlk Kez Stadyumda Maç İzledi

İpekyolu Belediyesi sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında yürüttüğü çalışmalarını sürdürüyor.

Gençlik ve Spor Müdürlüğü 1 Ekim Dünya Çocuk Günü dolayısıyla anlamlı bir etkinliğe imza atarak merkeze 33 km uzaklıktaki Erçek Mahallesindeki çocukları Vanspor maçıyla buluşturdu. 1 Ekim Dünya Çocuk Günü’nün Pazar gününe ve Vanspor’un maçına denk gelmesiyle Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından çocuklar Erçek Yaşam Merkezinde toplandı. Otobüste tezahüratlarla stadyuma gelen çocuklara belediye tarafından tişört, şapka ve Vanspor atkıları hediye edildi. İlk defa statta Vanspor ile Zonguldak Kömürspor’un karşılaşmasını izleyen çocuklara Dünya Çocuk Gününde bir hediye de Vanspor vererek maçın son dakikalarında 1-0’lık galibiyetiyle çocukların yüzlerini güldürdü. Maç boyunca sürekli Vansporu tezahüratlarıyla destekleyen çocuklar, ilk defa stadyuma maç izlemeye geldiklerini, böylesine unutulmaz bir gün geçirmelerine imkan sağladıkları için İpekyolu Belediyesi’ne teşekkür ederek, devamının tekrar yapılması yönünde talepte bulundular.
İpekyolu Belediyesi sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında yürüttüğü çalışmalarını sürdürüyor.

Gençlik ve Spor Müdürlüğü 1 Ekim Dünya Çocuk Günü dolayısıyla anlamlı bir etkinliğe imza atarak merkeze 33 km uzaklıktaki Erçek Mahallesindeki çocukları Van spor maçıyla buluşturdu.

1 Ekim Dünya Çocuk Günü’nün Pazar gününe ve Vanspor’un maçına denk gelmesiyle Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından çocuklar Erçek Yaşam Merkezinde toplandı.

Otobüste tezahüratlarla stadyuma gelen çocuklara belediye tarafından tişört, şapka ve Van spor atkıları hediye edildi.

İlk defa statta Van spor ile Zonguldak Kömürspor’un karşılaşmasını izleyen çocuklara Dünya Çocuk Gününde bir hediye de Van spor vererek maçın son dakikalarında 1-0’lık galibiyetiyle çocukların yüzlerini güldürdü.

Maç boyunca sürekli Vansporu tezahüratlarıyla destekleyen çocuklar, ilk defa stadyuma maç izlemeye geldiklerini, böylesine unutulmaz bir gün geçirmelerine imkan sağladıkları için İpekyolu Belediyesi’ne teşekkür ederek, devamının tekrar yapılması yönünde talepte bulundular.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber