CHP Milletvekili adayı Bedirhanoğlu: Halkımızın sıcak ilgisiyle karşılaşıyoruz

Van Haber 10.05.2023 - 18:40, Güncelleme: 10.05.2023 - 18:40
 

CHP Milletvekili adayı Bedirhanoğlu: Halkımızın sıcak ilgisiyle karşılaşıyoruz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Van milletvekili adayı Seracettin Bedirhanoğlu, “Van ve ilçelerinde görüyoruz ki halkımız değişime inanmış. Bu inanç karşısında bizimde bu gemiyi limana ulaştırmaktan başka seçeneğimiz yok. Bunu da başaracağız kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Van milletvekili adayı Seracettin Bedirhanoğlu, “Van ve ilçelerinde görüyoruz ki halkımız değişime inanmış. Bu inanç karşısında bizimde bu gemiyi limana ulaştırmaktan başka seçeneğimiz yok. Bunu da başaracağız kimsenin şüphesi olmasın” dedi. Vanhaber/yerelvanhaber Türkiye’nin kritik seçimine 4 gün kala Van’da millet ittifakının seçim çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. 2018'de AK Parti’nin üç, HDP’nin beş vekil çıkardığı ilde 2023 seçimlerinde CHP de yarışa dahil oldu. Kamuoyu araştırmaları, gazeteciler ve siyaset bilimciler CHP’nin kentten bir vekil çıkaracağına kesin gözüyle bakıyor.   ‘EDREMİT, GEVAŞ, GÜRPINAR İLÇELERİYLE ERÇEK MAHALLESİ’NE ZİYARET’ CHP Van milletvekili adayı Seracettin Bedirhanoğlu seçim çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Bedirhanoğlu’na SP Van İl Başkanı Özay İlhan ve millet ittifakının ilçe başkanları eşlik ediyor. Bedirhanoğlu, Edremit, Gevaş, Gürpınar ve İpekyolu’na bağlı Erçek mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek, 14 Mayıs seçimleri için millet ittifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na ve ittifak vekillerine destek istedi.  
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Van milletvekili adayı Seracettin Bedirhanoğlu, “Van ve ilçelerinde görüyoruz ki halkımız değişime inanmış. Bu inanç karşısında bizimde bu gemiyi limana ulaştırmaktan başka seçeneğimiz yok. Bunu da başaracağız kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Van milletvekili adayı Seracettin Bedirhanoğlu, “ Van ve ilçelerinde görüyoruz ki halkımız değişime inanmış. Bu inanç karşısında bizimde bu gemiyi limana ulaştırmaktan başka seçeneğimiz yok. Bunu da başaracağız kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Vanhaber/yerelvanhaber

Türkiye’nin kritik seçimine 4 gün kala Van’da millet ittifakının seçim çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. 2018'de AK Parti’nin üç, HDP’nin beş vekil çıkardığı ilde 2023 seçimlerinde CHP de yarışa dahil oldu. Kamuoyu araştırmaları, gazeteciler ve siyaset bilimciler CHP’nin kentten bir vekil çıkaracağına kesin gözüyle bakıyor.
 
‘EDREMİT, GEVAŞ, GÜRPINAR İLÇELERİYLE ERÇEK MAHALLESİ’NE ZİYARET’
CHP Van milletvekili adayı Seracettin Bedirhanoğlu seçim çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Bedirhanoğlu’na SP Van İl Başkanı Özay İlhan ve millet ittifakının ilçe başkanları eşlik ediyor. Bedirhanoğlu, Edremit, Gevaş, Gürpınar ve İpekyolu’na bağlı Erçek mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek, 14 Mayıs seçimleri için millet ittifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na ve ittifak vekillerine destek istedi.

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber