Çatak Aday Adayı Hüsnü Artim: İlçemizin Geleceği İçin Birlik Zamanı

Van Haber 28.11.2023 - 21:03, Güncelleme: 28.11.2023 - 21:14
 

Çatak Aday Adayı Hüsnü Artim: İlçemizin Geleceği İçin Birlik Zamanı

AK Parti Çatak Belediyesi Başkan Aday Adayı olan Hüsnü Artim teşkilat Temayül Yoklaması sonrası ilçede bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

  31 Mart 2024 yerel seçime doğru yaklaşırken AK Parti'den Çatak Belediyesi Başkan Aday Adayı olan Haviştan Aşiret Reisi Hüsnü Artim, Pazar günü gerçekleşen teşkilat temayül yoklamasında herkes tarafından büyük teveccüh ile karşılandı. İlçe sakinlerinin yoğun sevgisine Mazhar olan Belediye Başkan Aday Adayı Hüsnü Artim, bugünkü saha çalışmalarında Çatak Belediye Başkanı ve Alan Aşiret Reisi Abdurrahman Şeylan,  AK Parti Çatak İlçe Başkanı Ahmet Kuncu ve İlçe Nüfus Müdürü Metin Bayram' ı ziyaret etti. İlk olarak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan'ı makamında ziyaret eden Artim, yaptığı konuşmasında, " Bizler ilçemizin bir evladı olarak, ata yurdumuza hizmet için varız. Şimdiye kadar birçok arkadaşımız çeşitli alanlarda hizmet etti. Allah onlardan razı olsun. Alan aşiretin reisi kıymetli yol arkadaşımız, Belediye Başkanımız Abdurrahman Şeylan, önemli hizmetlerde bulundu. Bizlerde Haviştan aşireti başta olmak üzere, diğer aşiretlerimizin desteğini alarak Belediye Başkan Aday Adayı olduk. Nihayetinde arkadaşlarımıza rakip değil, refik olmaya geldik.  Bu vesileyle Belediye Başkanımız sayın  Abdurrahman Şeylan'ında destek ve dualarını almaya geldik " dedi. Yapılan ziyareti memnuniyetle karşılayan Başkan Şeylan, " Kırsal ilçemize hizmet edecek kim varsa başımızın üstünde yeri vardır. Toplumda önemli yeri olan Haviştan Aşiret Reisi Hüsnü Artim'in aday adaylığı hayırlı olsun " ifadelerini kullandı.   Aday adayı Artim daha sonra AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Kuncu'yu ziyaret ederek, istişarelerde bulundu. Seçimlerde olsun, hizmetlerde olsun teşkilatın çok önemli bir yere sahip olduğunu belirten Artim, "Nasip olursa göreve geldiğimde teşkilat ve belediye ile birlikte koordineli çalışacağız. Hiçbir zaman dava arkadaşlarımızı göz ardı etmeyeceğiz " diyerek birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Ziyaretin diğer önemli durağı olan İlçe Nüfus Müdürü Metin Bayram'ı ziyaret eden Artim ilçenin nüfus yoğunluğu ile ilgili bilgiler aldı. Hizmet için gerekli bilgi ve belgeler üzerinde projeler üreteceğiz diyen Artim, " Çatak hizmetlerle ön planda olacak " dedi. Van Haber Yerelvanhaber Van Haberleri
AK Parti Çatak Belediyesi Başkan Aday Adayı olan Hüsnü Artim teşkilat Temayül Yoklaması sonrası ilçede bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

 

31 Mart 2024 yerel seçime doğru yaklaşırken AK Parti'den Çatak Belediyesi Başkan Aday Adayı olan Haviştan Aşiret Reisi Hüsnü Artim, Pazar günü gerçekleşen teşkilat temayül yoklamasında herkes tarafından büyük teveccüh ile karşılandı.

İlçe sakinlerinin yoğun sevgisine Mazhar olan Belediye Başkan Aday Adayı Hüsnü Artim, bugünkü saha çalışmalarında Çatak Belediye Başkanı ve Alan Aşiret Reisi Abdurrahman Şeylan,  AK Parti Çatak İlçe Başkanı Ahmet Kuncu ve İlçe Nüfus Müdürü Metin Bayram' ı ziyaret etti.

İlk olarak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan'ı makamında ziyaret eden Artim, yaptığı konuşmasında,

" Bizler ilçemizin bir evladı olarak, ata yurdumuza hizmet için varız. Şimdiye kadar birçok arkadaşımız çeşitli alanlarda hizmet etti. Allah onlardan razı olsun. Alan aşiretin reisi kıymetli yol arkadaşımız, Belediye Başkanımız Abdurrahman Şeylan, önemli hizmetlerde bulundu. Bizlerde Haviştan aşireti başta olmak üzere, diğer aşiretlerimizin desteğini alarak Belediye Başkan Aday Adayı olduk. Nihayetinde arkadaşlarımıza rakip değil, refik olmaya geldik.  Bu vesileyle Belediye Başkanımız sayın  Abdurrahman Şeylan'ında destek ve dualarını almaya geldik " dedi.

Yapılan ziyareti memnuniyetle karşılayan Başkan Şeylan, " Kırsal ilçemize hizmet edecek kim varsa başımızın üstünde yeri vardır. Toplumda önemli yeri olan Haviştan Aşiret Reisi Hüsnü Artim'in aday adaylığı hayırlı olsun " ifadelerini kullandı.

 

Aday adayı Artim daha sonra AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Kuncu'yu ziyaret ederek, istişarelerde bulundu.

Seçimlerde olsun, hizmetlerde olsun teşkilatın çok önemli bir yere sahip olduğunu belirten Artim, "Nasip olursa göreve geldiğimde teşkilat ve belediye ile birlikte koordineli çalışacağız. Hiçbir zaman dava arkadaşlarımızı göz ardı etmeyeceğiz " diyerek birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Ziyaretin diğer önemli durağı olan İlçe Nüfus Müdürü Metin Bayram'ı ziyaret eden Artim ilçenin nüfus yoğunluğu ile ilgili bilgiler aldı.

Hizmet için gerekli bilgi ve belgeler üzerinde projeler üreteceğiz diyen Artim, " Çatak hizmetlerle ön planda olacak " dedi.

Van Haber Yerelvanhaber Van Haberleri

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber