Can Tanrıyar'ın evlilikleri ilk eşi ve oğlunun annesi kimdir

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 28.05.2021 - 12:27, Güncelleme: 28.05.2021 - 12:43
 

Can Tanrıyar'ın evlilikleri ilk eşi ve oğlunun annesi kimdir

Televizyoncu Can Tanrıyar uzun yıllar sonra sosyetik güzel Tamar Öner ile evlendi. 60 yaşında olan Can Tanrıyar kendisinden 20 yaş küçük 40 yaşındaki sosyetik güzel Tamar Öner ile nikah masasına oturdu. Peki Can Tanrıyar kimdir, ilk eşi ve oğulları kimdir?

Başarılı televizyoncu uzun süren aşk orucunu sosyetik güzel Tamar Öner ile bozmuştu. Şarkıcı Petek Dinçöz ile olan evliliğini olaylı bir şekilde bitiren Can Tanrıyar yeniden nikah masasına oturdu ve imzayı attı. 40 yaşındaki Tamar Öner ile evlenen 60 yaşında Can Tanrıyar'ın hayatı ise merak konusu oldu. Can Tanrıyar, mutluluğunu “Aşkı, huzuru, heyecanı Tamar’da buldum” sözleriyle dile getirdi. Tamar Oner de “Tanıştığımız gün birbirimize âşık olduk. 26 gün sonra evlenme teklif etti. Çok mutluyum” dediği sosyetik güzel Tamar Onar ile planlanan tarihten çok sonra evlendi. Pandemi nedeniyle sürekli ertelenen düğün geçtiğimiz akşam gerçekleşti.  Yaklaşık 10 aydır nişanlı olan Tamar Oner ile Can Tanrıyar çifti, coronavirüs tedbirleri dolayısıyla sürekli erteledikleri nikahlarını kendi evlerinin bahçesinde, aile bireylerinin katıldığı sade bir törenle gerçekleştirdiler. Can Tanrıyar ile Tamar Oner’in nikahında, Can Tanrıyar’ın şahitliği iş insanı Sadettin Saran ile iş insanı Engin Yeşil yaparken, Tamar Oner’in nikah şahidi ise iş insanı Ali Koçak oldu.
Televizyoncu Can Tanrıyar uzun yıllar sonra sosyetik güzel Tamar Öner ile evlendi. 60 yaşında olan Can Tanrıyar kendisinden 20 yaş küçük 40 yaşındaki sosyetik güzel Tamar Öner ile nikah masasına oturdu. Peki Can Tanrıyar kimdir, ilk eşi ve oğulları kimdir?

Başarılı televizyoncu uzun süren aşk orucunu sosyetik güzel Tamar Öner ile bozmuştu. Şarkıcı Petek Dinçöz ile olan evliliğini olaylı bir şekilde bitiren Can Tanrıyar yeniden nikah masasına oturdu ve imzayı attı. 40 yaşındaki Tamar Öner ile evlenen 60 yaşında Can Tanrıyar'ın hayatı ise merak konusu oldu.

Can Tanrıyar, mutluluğunu “Aşkı, huzuru, heyecanı Tamar’da buldum” sözleriyle dile getirdi. Tamar Oner de “Tanıştığımız gün birbirimize âşık olduk. 26 gün sonra evlenme teklif etti. Çok mutluyum” dediği sosyetik güzel Tamar Onar ile planlanan tarihten çok sonra evlendi. Pandemi nedeniyle sürekli ertelenen düğün geçtiğimiz akşam gerçekleşti. 

Yaklaşık 10 aydır nişanlı olan Tamar Oner ile Can Tanrıyar çifti, coronavirüs tedbirleri dolayısıyla sürekli erteledikleri nikahlarını kendi evlerinin bahçesinde, aile bireylerinin katıldığı sade bir törenle gerçekleştirdiler.

Can Tanrıyar ile Tamar Oner’in nikahında, Can Tanrıyar’ın şahitliği iş insanı Sadettin Saran ile iş insanı Engin Yeşil yaparken, Tamar Oner’in nikah şahidi ise iş insanı Ali Koçak oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber