Çaldıran’ın Kanaat Önderleri Aday Adayına Sahip Çıkıyor

Van Haber 24.11.2023 - 23:13, Güncelleme: 24.11.2023 - 23:40
 

Çaldıran’ın Kanaat Önderleri Aday Adayına Sahip Çıkıyor

AK Parti Çaldıran Belediye Başkan Aday Adayı Ayhan Aşkın kalabalık bir grupla İl Başkanı Emre Güray’ı ziyaret etti.

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Çaldıran Belediye Başkan Aday Adayı olan İş İnsanı Ayhan Aşkın Berjiri Aşiretinin önde gelen Kanaat Önderleri ile birlikte AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray’ı ziyaret etti. Ziyaret heyetini karşılayan İl Başkanı Emre Güray, fotoğraf çektirdikten sonra yoğun kalabalıktan dolayı toplantı salonuna geçtiler. Coşkulu ziyarette konuşan Çaldıran Belediye Başkan Aday Adayı Ayhan Aşkın, “Nazik kabullerinden dolayı kıymetli İl Başkanımız Emre Güray ve yönetim kurulu üyelerine aşiretim ve heyetim adına teşekkür ediyorum.  Partimizin kuruluşundan bu yana isme göre değil, davamızın gerektirdiği gibi hizmet etmeye çalışıyorum. Teşkilatlanma yapısını ve hizmetin ne demek olduğunu çok iyi bilen bir dava adamıyım. Çaldıran kırsal olan ilçelerimizden biridir. Van Şehir merkezine çok uzak değiliz. Hizmet için hiçbir bahanemiz yoktur. Yılların vermiş olduğu tecrübelerimle seçim olsun veya olmasın sürekli olarak sahalardayım. Halkımızın nabzını, ilçemizin coğrafik yapısını, nüfusunu, köylerini, mahallelerini ve en önemlisi sorunlarını, oldukça iyi biliyorum. Bu anlamda önümüzdeki süreçte şahsıma verilecek Belediye Başkanlık adayılığını avantaj olarak görüyorum. Bu yolda yalnız olmadığım, aynı zamanda ilçemizin AK Saçlıların desteğini aldım. Mensubu olduğum Berjiri aşiretinin her zaman desteklerini aldım.  Nasip olursa şahsıma verilecek adaylık ilçemizin gelişmesine ve yükselmesine vesile olacak” dedi. BERJİRİ AŞİRETİ KENDİ ADAYI ETRAFINDA KENETLENDİ Çaldıran’ın en büyük ve önemli aşireti olan Berjiri aşiretinin Kanaat Önderleri Belediye Başkan Aday Adayı Ayhan Aşkın’a büyük destek vermeye devam ediyor. İlçe halkının büyük saygınlık gösterdiği aşiretin önemli isimleri aynı aşirette olan kendi aday etrafında toplanarak, diğer aşiret büyükleriyle de görüşerek tam destek istiyorlar. Toplum tarafında da karşılığı olan Aşkın’ın aday gösterilmesi durumunda kazanmasına kesin gözüyle bakılıyor. Van haber Yerelvanhaber Van haberleri  
AK Parti Çaldıran Belediye Başkan Aday Adayı Ayhan Aşkın kalabalık bir grupla İl Başkanı Emre Güray’ı ziyaret etti.

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Çaldıran Belediye Başkan Aday Adayı olan İş İnsanı Ayhan Aşkın Berjiri Aşiretinin önde gelen Kanaat Önderleri ile birlikte AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray’ı ziyaret etti.

Ziyaret heyetini karşılayan İl Başkanı Emre Güray, fotoğraf çektirdikten sonra yoğun kalabalıktan dolayı toplantı salonuna geçtiler.

Coşkulu ziyarette konuşan Çaldıran Belediye Başkan Aday Adayı Ayhan Aşkın, “Nazik kabullerinden dolayı kıymetli İl Başkanımız Emre Güray ve yönetim kurulu üyelerine aşiretim ve heyetim adına teşekkür ediyorum. 

Partimizin kuruluşundan bu yana isme göre değil, davamızın gerektirdiği gibi hizmet etmeye çalışıyorum. Teşkilatlanma yapısını ve hizmetin ne demek olduğunu çok iyi bilen bir dava adamıyım. Çaldıran kırsal olan ilçelerimizden biridir. Van Şehir merkezine çok uzak değiliz. Hizmet için hiçbir bahanemiz yoktur. Yılların vermiş olduğu tecrübelerimle seçim olsun veya olmasın sürekli olarak sahalardayım. Halkımızın nabzını, ilçemizin coğrafik yapısını, nüfusunu, köylerini, mahallelerini ve en önemlisi sorunlarını, oldukça iyi biliyorum. Bu anlamda önümüzdeki süreçte şahsıma verilecek Belediye Başkanlık adayılığını avantaj olarak görüyorum. Bu yolda yalnız olmadığım, aynı zamanda ilçemizin AK Saçlıların desteğini aldım. Mensubu olduğum Berjiri aşiretinin her zaman desteklerini aldım.  Nasip olursa şahsıma verilecek adaylık ilçemizin gelişmesine ve yükselmesine vesile olacak” dedi.

BERJİRİ AŞİRETİ KENDİ ADAYI ETRAFINDA KENETLENDİ

Çaldıran’ın en büyük ve önemli aşireti olan Berjiri aşiretinin Kanaat Önderleri Belediye Başkan Aday Adayı Ayhan Aşkın’a büyük destek vermeye devam ediyor. İlçe halkının büyük saygınlık gösterdiği aşiretin önemli isimleri aynı aşirette olan kendi aday etrafında toplanarak, diğer aşiret büyükleriyle de görüşerek tam destek istiyorlar. Toplum tarafında da karşılığı olan Aşkın’ın aday gösterilmesi durumunda kazanmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Van haber Yerelvanhaber Van haberleri

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber