Çaldıran Aday Adayı Aşkın’dan Yeni Yıl Mesajı

Siyaset 01.01.2024 - 00:53, Güncelleme: 01.01.2024 - 00:53
 

Çaldıran Aday Adayı Aşkın’dan Yeni Yıl Mesajı

AK Parti Çaldıran Belediye Başkan Aday Adayı İş İnsanı Ayhan Aşkın, yeni yıl münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Çaldıran Aday Adayı Aşkın mesajında: “ Cumhuriyet'in kuruluşunun 100. yıl dönümünü kutladıklarını, yeni yüzyılın Türkiye Yüzyılı olacağına inandıklarını belirtti. Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta 11 ilimiz derin bir yara aldı. Yüzyılın felaketi olarak adlandırdığımız depremlerde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum.  "Yakın tarihimizin en büyük doğal afeti olarak nitelendirilen bu depremler, bir yandan her birimizin yüreğinde derin yaralar açarken diğer yandan da milletçe dayanışma duygumuzun ne derece sarsılmaz olduğunu ve devletimizin yaraları ne denli hızla saracak kabiliyet ve kapasiteye ulaştığını göstermiştir. Devletimiz zor zamanlar geçiren ve deprem bölgesinde yaşayan vatandaşlarımızın her zaman yanında oldu, olmaya devam edecek ve yaraları saracaktır." Aday Adayı Aşkın, dünyanın, 2023'ü Haydut ve Katil İsrail'in masum ve mağdur Filistin halkına yaptığı katliamı hatırlayacağını ve bu katliamın bütün dünyada derin acılar ve izler bıraktığını belirtti. 2024'te ilk vazifemiz, Türkiye'mizi dünyanın önde gelen ülkeleri arasına yükselten dünya liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın genel başkanlığındaki AK Parti'mizin yerel seçimlerde aday göstereceği kadroların seçimi kazanmasına destek vermek olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm ülkemize her şeyin en iyisini, en hayırlısını diliyorum. 2024'ün Ülkemize, İslam âlemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını, mazlum coğrafyalarda akan kanın son bulduğu yeni bir dünyaya kapı aralamasını Allah'tan niyaz ederim” dedi. Van Haber - Yerel Van Haber - Vanhaberleri - Yerel Haberler
AK Parti Çaldıran Belediye Başkan Aday Adayı İş İnsanı Ayhan Aşkın, yeni yıl münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Çaldıran Aday Adayı Aşkın mesajında: “ Cumhuriyet'in kuruluşunun 100. yıl dönümünü kutladıklarını, yeni yüzyılın Türkiye Yüzyılı olacağına inandıklarını belirtti.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta 11 ilimiz derin bir yara aldı. Yüzyılın felaketi olarak adlandırdığımız depremlerde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum.  "Yakın tarihimizin en büyük doğal afeti olarak nitelendirilen bu depremler, bir yandan her birimizin yüreğinde derin yaralar açarken diğer yandan da milletçe dayanışma duygumuzun ne derece sarsılmaz olduğunu ve devletimizin yaraları ne denli hızla saracak kabiliyet ve kapasiteye ulaştığını göstermiştir. Devletimiz zor zamanlar geçiren ve deprem bölgesinde yaşayan vatandaşlarımızın her zaman yanında oldu, olmaya devam edecek ve yaraları saracaktır."

Aday Adayı Aşkın, dünyanın, 2023'ü Haydut ve Katil İsrail'in masum ve mağdur Filistin halkına yaptığı katliamı hatırlayacağını ve bu katliamın bütün dünyada derin acılar ve izler bıraktığını belirtti.

2024'te ilk vazifemiz, Türkiye'mizi dünyanın önde gelen ülkeleri arasına yükselten dünya liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın genel başkanlığındaki AK Parti'mizin yerel seçimlerde aday göstereceği kadroların seçimi kazanmasına destek vermek olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm ülkemize her şeyin en iyisini, en hayırlısını diliyorum. 2024'ün Ülkemize, İslam âlemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını, mazlum coğrafyalarda akan kanın son bulduğu yeni bir dünyaya kapı aralamasını Allah'tan niyaz ederim” dedi.

Van Haber - Yerel Van Haber - Vanhaberleri - Yerel Haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber