Çaldıran Aday Adayı Aşkın: ‘Hizmette Tarih Yazacağız’

Siyaset 17.12.2023 - 10:06, Güncelleme: 17.12.2023 - 10:06
 

Çaldıran Aday Adayı Aşkın: ‘Hizmette Tarih Yazacağız’

AK Parti Çaldıran Belediye Başkan Aday Adayı Ayhan Aşkın, “Davamızın bir neferi olarak ilçemize tarihinde görülmemiş hizmetleri getireceğiz” dedi.

Çaldıran Aday Adayı İş İnsanı Ayhan Aşkın gazetemize yaptığı konuşmasında: “31 Mart 2024 yerel seçimlerine adım adım yaklaşıyoruz. Kısa bir süre sonra partimiz adaylarımızı kamuoyuna açıklayacaklar. Bu konuda kendime inanıyor ve güveniyorum. Şahsıma adaylık verilmesi halinde 31 Mart akşamı hem Türkiye Yüzyılı zaferine ortak olacağız hem de, Çaldıran Van’ın parlayan yıldızı olacak. AK davamızın kuruluşundan bu yana hep var olduğunu söyleyen Aşkın,” Hizmet aşığı bir dava adamı olarak,net ve karalı bir yapım vardır. Aktif siyaset hayatımda insan odaklı çalışmalar yaptım. Saha çalışmalarımda yeni tecrübe ve bilgiler edinmeye çalıştım. En önemlisi ilçemiz için yapılması gereken çalışmaların, sorun ve sıkıntıların ne olduğunun tespitini yaptım. Bu anlamda yapılacak projeler içinde çok yönlü hazırlıklarım mevcuttur. Allah nasip ederse, göreve geldiğimizde Çaldıran’da tarih yazacağız”  Van haber – yerel van haber – yerel haberler - vanhaberleri
AK Parti Çaldıran Belediye Başkan Aday Adayı Ayhan Aşkın, “Davamızın bir neferi olarak ilçemize tarihinde görülmemiş hizmetleri getireceğiz” dedi.

Çaldıran Aday Adayı İş İnsanı Ayhan Aşkın gazetemize yaptığı konuşmasında: “31 Mart 2024 yerel seçimlerine adım adım yaklaşıyoruz. Kısa bir süre sonra partimiz adaylarımızı kamuoyuna açıklayacaklar. Bu konuda kendime inanıyor ve güveniyorum. Şahsıma adaylık verilmesi halinde 31 Mart akşamı hem Türkiye Yüzyılı zaferine ortak olacağız hem de, Çaldıran Van’ın parlayan yıldızı olacak.


AK davamızın kuruluşundan bu yana hep var olduğunu söyleyen Aşkın,” Hizmet aşığı bir dava adamı olarak,net ve karalı bir yapım vardır. Aktif siyaset hayatımda insan odaklı çalışmalar yaptım. Saha çalışmalarımda yeni tecrübe ve bilgiler edinmeye çalıştım. En önemlisi ilçemiz için yapılması gereken çalışmaların, sorun ve sıkıntıların ne olduğunun tespitini yaptım. Bu anlamda yapılacak projeler içinde çok yönlü hazırlıklarım mevcuttur. Allah nasip ederse, göreve geldiğimizde Çaldıran’da tarih yazacağız” 


Van haber – yerel van haber yerel haberler - vanhaberleri

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber