Çaldıran Aday Adayı Aşkın: Hayal Edilen Hizmetler İçin Geliyorum

Van Haber 09.12.2023 - 18:37, Güncelleme: 09.12.2023 - 18:37
 

Çaldıran Aday Adayı Aşkın: Hayal Edilen Hizmetler İçin Geliyorum

AK Parti Çaldıran Belediye Başkan Aday Adayı Ayhan Aşkın, hayali projelerle değil, halkın hayallerini süsleyecek hizmetler için geliyorum” dedi.

31 Mart 2024 seçimleri kapsamında AK Parti’den Çaldıran Belediye Başkan Aday Adayı olan Ayhan Aşkın, yaptığı basın bildirisinde çok iddialı konuşarak, “Kadirşinas hemşerilerimize hak ettiği hizmeti yapmak, adaylık verilmesi halinde ilçenin tüm sorunlarını birlikte çözeceklerini söyledi. “İLÇEMİZİN GELECEĞİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ” Yap boz modelinden uzak, rantçıların daha da zenginleşmesi için asla çalışmayacağız” diyen Aşkın şunları söyledi: “Halkın sorunlarını, beklentilerini yakından biliyor ve beklentilerine çözüm olacak projeleri ona göre kolaylıkla şekillendireceğiz . Çaldıran halkı yıllardır çözümlenemeyen sorunlarına bizimle çare bulacak.” Projelerinden bazılarını açıklayan Aşkın, İlçemize daha geniş kaldırımlar, daha çok yeşil alan ve daha rahat bir trafik hizmeti sunacağız.  Şeffaf belediyecilik şiarı ile birlikte yönetme sözü verdiğimiz seçmene şeffaf bir belediyecilik garantisi veriyoruz.  Ev kadınlarına yönelik geliştirdikleri projeyi de açıklayan Aşkın, “Hanım kardeşlerimiz ve ablalarımız sosyal hayatın her alanında kendi ekonomik bağımsızlıklarını kazanması için birbirinden renkli çalışmalarımız olacak. Bundan böyle kadın erkek eşitliği ön planda olmuş olacak” ifadelerine yer vedi. van haber_yerelvanhaber_van haberleri_yerel haberler
AK Parti Çaldıran Belediye Başkan Aday Adayı Ayhan Aşkın, hayali projelerle değil, halkın hayallerini süsleyecek hizmetler için geliyorum” dedi.


31 Mart 2024 seçimleri kapsamında AK Parti’den Çaldıran Belediye Başkan Aday Adayı olan Ayhan Aşkın, yaptığı basın bildirisinde çok iddialı konuşarak, “Kadirşinas hemşerilerimize hak ettiği hizmeti yapmak, adaylık verilmesi halinde ilçenin tüm sorunlarını birlikte çözeceklerini söyledi.

“İLÇEMİZİN GELECEĞİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Yap boz modelinden uzak, rantçıların daha da zenginleşmesi için asla çalışmayacağız” diyen Aşkın şunları söyledi: “Halkın sorunlarını, beklentilerini yakından biliyor ve beklentilerine çözüm olacak projeleri ona göre kolaylıkla şekillendireceğiz . Çaldıran halkı yıllardır çözümlenemeyen sorunlarına bizimle çare bulacak.”
Projelerinden bazılarını açıklayan Aşkın, İlçemize daha geniş kaldırımlar, daha çok yeşil alan ve daha rahat bir trafik hizmeti sunacağız.  Şeffaf belediyecilik şiarı ile birlikte yönetme sözü verdiğimiz seçmene şeffaf bir belediyecilik garantisi veriyoruz. 
Ev kadınlarına yönelik geliştirdikleri projeyi de açıklayan Aşkın, “Hanım kardeşlerimiz ve ablalarımız sosyal hayatın her alanında kendi ekonomik bağımsızlıklarını kazanması için birbirinden renkli çalışmalarımız olacak. Bundan böyle kadın erkek eşitliği ön planda olmuş olacak” ifadelerine yer vedi.

van haber_yerelvanhaber_ van haberleri_yerel haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber