5. Van Gölü Bisiklet Festivali Başlıyor

Spor 02.08.2023 - 20:05, Güncelleme: 02.08.2023 - 20:05
 

5. Van Gölü Bisiklet Festivali Başlıyor

Geleneksel hale gelen bu 5. düzenlenecek olan Van Denizi Bisiklet Festivali başlıyor.

4-11 Ağustos 2023 tarihleri arasında Van gölü Aktiviteleri derneği tarafından "Van Gölü Kirlenmesin Temiz Kalsın" sloganı ile başlatılan bisiklet festivali büyük farkındalık oluşturmaya devam ediyor. Vangölü Aktivistleri Derneği Başkanı Erdoğan Özel "Van Gölü çevresinde, eşsiz Van Gölü mavisi eşliğinde Van Gölü Havzası’nın güzelliklerine tekrardan şahitlik edeceğiz. Başlattığımız bisiklet festivali her yıl çok coşkulu bir şekilde geçiyor. Bu güzel etkinliğimiz sayesinde doğa mirasımız olan gölümüzü tüm Türkiye'ye tanıtıyoruz. Son yıllarda artan sahil kirliliğinin önüne geçmek için "Van Gölü Kirlenmesin Temiz Kalsın" sloganımızla katkı sunmaya çalışıyoruz" dedi
Geleneksel hale gelen bu 5. düzenlenecek olan Van Denizi Bisiklet Festivali başlıyor.

4-11 Ağustos 2023 tarihleri arasında Van gölü Aktiviteleri derneği tarafından " Van Gölü Kirlenmesin Temiz Kalsın" sloganı ile başlatılan bisiklet festivali büyük farkındalık oluşturmaya devam ediyor.


Vangölü Aktivistleri Derneği Başkanı Erdoğan Özel " Van Gölü çevresinde, eşsiz Van Gölü mavisi eşliğinde Van Gölü Havzası’nın güzelliklerine tekrardan şahitlik edeceğiz. Başlattığımız bisiklet festivali her yıl çok coşkulu bir şekilde geçiyor. Bu güzel etkinliğimiz sayesinde doğa mirasımız olan gölümüzü tüm Türkiye'ye tanıtıyoruz. Son yıllarda artan sahil kirliliğinin önüne geçmek için " Van Gölü Kirlenmesin Temiz Kalsın" sloganımızla katkı sunmaya çalışıyoruz" dedi

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber