BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PERSONELİNE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ VERİLİYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.03.2021 - 17:31, Güncelleme: 19.03.2021 - 17:31
 

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PERSONELİNE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ VERİLİYOR

Van Büyükşehir Belediyesi, iştiraklerinden BELVAN bünyesinde istihdam edilen personele ‘İş Sağlığı ve Güvenliği’ eğitimi veriliyor. Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan BELVAN Ulaşım Sanayi Tic. Ltd. Şti. bünyesinde görev yapan şoförlere İş Sağlığı ve Güvenliği’ eğitimi semineri verildi. Hacıbekir Kültür Merkezinde düzenlenen seminerde şoförlere İşyeri Hekimi Feyza Göngör ve İş Güvenliği Uzmanı Nergiz Üstünel Kaval tarafından iş sağlığı ve güvenliği, iş düzeni, ilkyardım, iş kazası ile meslek hastalığından doğan hukuki sonuçlar gibi konular anlatıldı.Seminerlerle 1644 BELVAN personeline iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verilmesi hedeflenirken, seminer sonunda katılımcılara 3 yıl geçerliliği olan sertifika verilecek.


Van Büyükşehir Belediyesi, iştiraklerinden BELVAN bünyesinde istihdam edilen personele ‘İş Sağlığı ve Güvenliği’ eğitimi veriliyor.


Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan BELVAN Ulaşım Sanayi Tic. Ltd. Şti. bünyesinde görev yapan şoförlere İş Sağlığı ve Güvenliği’ eğitimi semineri verildi. Hacıbekir Kültür Merkezinde düzenlenen seminerde şoförlere İşyeri Hekimi Feyza Göngör ve İş Güvenliği Uzmanı Nergiz Üstünel Kaval tarafından iş sağlığı ve güvenliği, iş düzeni, ilkyardım, iş kazası ile meslek hastalığından doğan hukuki sonuçlar gibi konular anlatıldı.
Seminerlerle 1644 BELVAN personeline iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verilmesi hedeflenirken, seminer sonunda katılımcılara 3 yıl geçerliliği olan sertifika verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber