Büyükşehir Aday Adayı Kayatürk: İşin Ehli Olarak Van’ın Hizmetine Talibim

Van Haber 28.11.2023 - 20:17, Güncelleme: 28.11.2023 - 20:17
 

Büyükşehir Aday Adayı Kayatürk: İşin Ehli Olarak Van’ın Hizmetine Talibim

AK Parti Van Büyükşehir Belediyesi Başkan Aday Adayı Ayhan Kayatürk, kentin yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldi.

31 Mart 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti Van Büyükşehir Belediyesi Başkan Aday Adayı olduğunu deklare ettikten sonra bir otelde basın mensuplarıyla düzenlenen programda bir araya gelen Ayhan Kayatürk, projeleri hakkında bilgiler verdi. Kendisini tanıttıktan sonra bilgi, birikim ve tecrübelerini anlatan Kayatürk,projelerini sinevizyon sunumuyla anlattı. Van’ı ekip halinde kalkındırmayı planladıklarını anlatan Ayhan Kayatürk, “Hazırlamış olduğumuz projeleri hep birlikte yürüteceğiz. Hep beraber Van’ı kalkındıracağız. Van çok güzel bir şehirdir. Van potansiyeli olan bir şehirdir. Türkiye’de Van, İstanbul ve Gaziantep çok farklı iller. Diğer güzel büyük illerimiz de var, ama bu üç il çok farklı illerdir. İstanbul’u İstanbul’dan ibaret bilmemek gerekiyor. İstanbul etrafındaki bütün illerle kalkındırdı ve hepsi şuan istenilen seviyeye gelmiş durumdadır. İlerlemenin sınırı yok, inşallah daha ileriye de gidecekler. Diğer taraftan Gaziantep’e baktığımız zaman, Gaziantep de çok güzel bir noktaya geldi. Gaziantep de Şanlıurfa’yla, Adıyaman’la, Kilis’le, Kahramanmaraş ile, yani etrafındaki bütün illerle beraber kalkındı. Ama Van maalesef bunu henüz yapamadı. Eğer Van kalkınırsa, Van Büyükşehir ile beraber, Van’ın ilçeleri ve etrafındaki Hakkâri, Bitlis, Muş, Bingöl, Ağrı da kalkınacaktır. Bunlarla beraber kalkınırsa, doğu kalkınmış olacak. Dolayısıyla bu potansiyel var. Van’da eğer biz bir şeyler yaparsak, büyükşehir belediyesini alırsak, merkezi hükümetimizde buraya teşvik ve yatırımlarını yönlendirirse, diğer illerde de evet bir hareketlilik, bir kımıldama var ama yeterli değil. Van ile beraber inşallah bizi çok daha iyi noktalara götürecek. Bizim hedefimiz bu defa Van’dır. Kendi aramızdan bir belediye başkanı çıkarmamız gerekiyor” dedi. Van Haber Yerelvanhaber Van Haberleri
AK Parti Van Büyükşehir Belediyesi Başkan Aday Adayı Ayhan Kayatürk, kentin yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldi.


31 Mart 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti Van Büyükşehir " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Van Büyükşehir Belediyesi Başkan Aday Adayı olduğunu deklare ettikten sonra bir otelde basın mensuplarıyla düzenlenen programda bir araya gelen Ayhan Kayatürk, projeleri hakkında bilgiler verdi.
Kendisini tanıttıktan sonra bilgi, birikim ve tecrübelerini anlatan Kayatürk,projelerini sinevizyon sunumuyla anlattı.


Van’ı ekip halinde kalkındırmayı planladıklarını anlatan Ayhan Kayatürk, “Hazırlamış olduğumuz projeleri hep birlikte yürüteceğiz. Hep beraber Van’ı kalkındıracağız. Van çok güzel bir şehirdir. Van potansiyeli olan bir şehirdir. Türkiye’de Van, İstanbul ve Gaziantep çok farklı iller. Diğer güzel büyük illerimiz de var, ama bu üç il çok farklı illerdir. İstanbul’u İstanbul’dan ibaret bilmemek gerekiyor. İstanbul etrafındaki bütün illerle kalkındırdı ve hepsi şuan istenilen seviyeye gelmiş durumdadır. İlerlemenin sınırı yok, inşallah daha ileriye de gidecekler. Diğer taraftan Gaziantep’e baktığımız zaman, Gaziantep de çok güzel bir noktaya geldi. Gaziantep de Şanlıurfa’yla, Adıyaman’la, Kilis’le, Kahramanmaraş ile, yani etrafındaki bütün illerle beraber kalkındı. Ama Van maalesef bunu henüz yapamadı. Eğer Van kalkınırsa, Van Büyükşehir " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Van Büyükşehir ile beraber, Van’ın ilçeleri ve etrafındaki Hakkâri, Bitlis, Muş, Bingöl, Ağrı da kalkınacaktır.

Bunlarla beraber kalkınırsa, doğu kalkınmış olacak. Dolayısıyla bu potansiyel var. Van’da eğer biz bir şeyler yaparsak, büyükşehir belediyesini alırsak, merkezi hükümetimizde buraya teşvik ve yatırımlarını yönlendirirse, diğer illerde de evet bir hareketlilik, bir kımıldama var ama yeterli değil. Van ile beraber inşallah bizi çok daha iyi noktalara götürecek. Bizim hedefimiz bu defa Van’dır. Kendi aramızdan bir belediye başkanı çıkarmamız gerekiyor” dedi.

Van Haber Yerelvanhaber Van Haberleri

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber