BİLGİ DERNEĞİ'NDEN HAYDİ ÇOCUKLAR CAMİYE PROGRAMI BAŞLIYOR!..

Kültür-Sanat 26.12.2023 - 10:50, Güncelleme: 26.12.2023 - 10:50
 

BİLGİ DERNEĞİ'NDEN HAYDİ ÇOCUKLAR CAMİYE PROGRAMI BAŞLIYOR!..

Namazını Kıl, Puanları Topla, Ödülünü Al

  Bilgi İzcilik ve Spor Kulübü tarafından sosyal medya hesabından yapılan açıklamada "  Kıymetli Arkadaşlar, Haydi Çocuklar Camiye etkinliğimiz 23 Ocak 2024 Sabah namazı ile başlıyor.  Sömestir tatilinde çocuklarımız manevi kazanımları elde edecek ve büyük coşku yaşayacaklar.  Van ve Hakkari de 7000 yavrumuzun etkinliğe katılmasını bekliyoruz.  Bu çocuklarımıza çekilişle “ Haydi Çocuklar Camiye Oyuncak Hediye Paketi “  ödülü verilecek.  Bir hediye paketi ücreti 350 liradır. Ödül bağışında bulunmanızı ve çocuklarımızın sevincine vesile olmanızı rica ediyoruz. Ödül bağışı için Banka Hesap Bilgileri Seyithan Taşkın  Kuveyt Türk Katılım Bankası  TR 5500 2050 0009 5893 2690 0002  Destekleriniz ve anlayışınız için teşekkür ederiz, ifadeleri kullanıldı. BİLGİ İZCİLİK SPOR KULÜBÜ       Namazla Kazandıklarım Cami, aynı zamanda Allah’ın evidir. Yani burada aslında Rabbimizin misafiri sayılırsın! Unutma! Allah’ın kapısı ve evi sana her zaman açıktır. Camide arkadaşlarınla ve büyüklerinle kıldığın namaz, Allah’ın makamında daha güzel bir namaz olur. Çünkü Rab, sana sosyalleşmeni ve insancıl olmanı öğütlüyor. Camide geçireceğin zaman psikolojik olarak rahatlamanı sağlar. Burada aklın boş meşguliyetlerden arınır. Sen de camiden çıktığında derslerine, oyununa ve ilgi alanlarına daha rahat konsantre olabilirsin. Hepimizin kendimizi daha iyi tanımamız gerektiğini biliyor musun? Camiler kendinle baş başa kalman, kitap okuman ve kendini daha iyi keşfetmen için mükemmel yerlerdir!
Namazını Kıl, Puanları Topla, Ödülünü Al

 

Bilgi İzcilik ve Spor Kulübü tarafından sosyal medya hesabından yapılan açıklamada " 

Kıymetli Arkadaşlar,

Haydi Çocuklar Camiye etkinliğimiz 23 Ocak 2024 Sabah namazı ile başlıyor. 

Sömestir tatilinde çocuklarımız manevi kazanımları elde edecek ve büyük coşku yaşayacaklar. 

Van ve Hakkari de 7000 yavrumuzun etkinliğe katılmasını bekliyoruz. 

Bu çocuklarımıza çekilişle “ Haydi Çocuklar Camiye Oyuncak Hediye Paketi “  ödülü verilecek. 

Bir hediye paketi ücreti 350 liradır. Ödül bağışında bulunmanızı ve çocuklarımızın sevincine vesile olmanızı rica ediyoruz.

Ödül bağışı için Banka Hesap Bilgileri
Seyithan Taşkın 
Kuveyt Türk Katılım Bankası 
TR 5500 2050 0009 5893 2690 0002 

Destekleriniz ve anlayışınız için teşekkür ederiz, ifadeleri kullanıldı.

BİLGİ İZCİLİK SPOR KULÜBÜ

 

 

 

Namazla Kazandıklarım

Cami, aynı zamanda Allah’ın evidir. Yani burada aslında Rabbimizin misafiri sayılırsın! Unutma! Allah’ın kapısı ve evi sana her zaman açıktır. Camide arkadaşlarınla ve büyüklerinle kıldığın namaz, Allah’ın makamında daha güzel bir namaz olur. Çünkü Rab, sana sosyalleşmeni ve insancıl olmanı öğütlüyor. Camide geçireceğin zaman psikolojik olarak rahatlamanı sağlar. Burada aklın boş meşguliyetlerden arınır. Sen de camiden çıktığında derslerine, oyununa ve ilgi alanlarına daha rahat konsantre olabilirsin. Hepimizin kendimizi daha iyi tanımamız gerektiğini biliyor musun? Camiler kendinle baş başa kalman, kitap okuman ve kendini daha iyi keşfetmen için mükemmel yerlerdir!

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber