Bilardoda VAN Rüzgarı

Spor 20.12.2023 - 13:46, Güncelleme: 20.12.2023 - 16:28
 

Bilardoda VAN Rüzgarı

2023 Kulüplerarası Yükselme Ligi Müsabakaları yapılan final maçları ardından sona erdi. Toplamda 52 kulübün katıldığı turnuvada İlimizi ve bölgemizi Temsil eden Tuşba GMSK 3.lükle müsabakaları tamamladı.

İlimiz adına bizlere bu gururu yaşatan ve tamamı ilimizin ve bölgemizin sporcularından oluşan takımımız adına konuşan bilardo il temsilcimiz Abdurrahman Akbulut; 52 takımın yarıştığı bu zorlu maratonda ilimize getirmiş olduğumuz bu derece ile çok mutluyuz 2024 yılında 1. ligde mücadele edecek takımımıza başarılar diler desteklerinden ötürü sayın Bilardo Federasyon Başkanı Ersan Ercan'a bilardo federasyonu il temsilcileri sorumlusu sayın İhsan Delibaş'a ilimizde bizleri destekleyen kurum ve kuruluşlarımıza özellikle de Van Gözde Bilardo ailesine teşekkür ederiz.  Takım kaptanımız ve ilimizi ferdi olarak Türkiye şampiyonları arenalarında layıkıyla temsil eden Ferhat Öztürkçü ise gazetemize yaptığı açıklamada " Müsabakalar da zorlu maçlar yaptıklarını ilimizin ve sporcularımızın Bilardo sporunda ses getirdiğini dile getirerek, emekle mücadele ile kazanılan bu başarının sonuna kadar hak edildiğini ifade etti.        
2023 Kulüplerarası Yükselme Ligi Müsabakaları yapılan final maçları ardından sona erdi. Toplamda 52 kulübün katıldığı turnuvada İlimizi ve bölgemizi Temsil eden Tuşba GMSK 3.lükle müsabakaları tamamladı.

İlimiz adına bizlere bu gururu yaşatan ve tamamı ilimizin ve bölgemizin sporcularından oluşan takımımız adına konuşan bilardo il temsilcimiz Abdurrahman Akbulut; 52 takımın yarıştığı bu zorlu maratonda ilimize getirmiş olduğumuz bu derece ile çok mutluyuz 2024 yılında 1. ligde mücadele edecek takımımıza başarılar diler desteklerinden ötürü sayın Bilardo Federasyon Başkanı Ersan Ercan'a bilardo federasyonu il temsilcileri sorumlusu sayın İhsan Delibaş'a ilimizde bizleri destekleyen kurum ve kuruluşlarımıza özellikle de Van Gözde Bilardo ailesine teşekkür ederiz. 


Takım kaptanımız ve ilimizi ferdi olarak Türkiye şampiyonları arenalarında layıkıyla temsil eden Ferhat Öztürkçü ise gazetemize yaptığı açıklamada " Müsabakalar da zorlu maçlar yaptıklarını ilimizin ve sporcularımızın Bilardo sporunda ses getirdiğini dile getirerek, emekle mücadele ile kazanılan bu başarının sonuna kadar hak edildiğini ifade etti.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber