Beyaz Grupta Vanspor Rüzgârı Esiyor

Spor 18.02.2024 - 21:18, Güncelleme: 18.02.2024 - 21:18
 

Beyaz Grupta Vanspor Rüzgârı Esiyor

Kendi sahasında konuk ettiği güçlü rakibi 1461 Trabzon FK’yı yenen Vanspor, zirveye bir adım daha yaklaştı.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta Şampiyonluk mücadelesi veren AcnTurk Sigorta Van Spor FK kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği en yakın rakibi 1461 Travzon FK’yı 1-0 yenmeyi başardı. Şampiyonluğun dönüm maçı olarak görülen bu karşılaşmaya taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Van Atatürk Şehir Statyumunda oynanan karşılaşmada temsilcimiz Vanspor ilk yarıda oldukça atak oynadı. Fizik ve teknik olarak güçlü rakibine karşı iyi oynana siyah kırmızlı ekibimiz dakika 84’te Hasan Bilal’ın mükemmel vuruşuyla top rakip kalenin ağlarında buluştu. Karşılaşmayı 1-0 kazanan Vanspor, Lider Erokspor’un Diyabekir’e karşı kaybetmesi büyük büyük avantaj kazandırdı. Vanspor -Van Haber - Vanhaberleri - Yerel Haberler - Yerel Van Haber  
Kendi sahasında konuk ettiği güçlü rakibi 1461 Trabzon FK’yı yenen Vanspor, zirveye bir adım daha yaklaştı.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta Şampiyonluk mücadelesi veren AcnTurk Sigorta Van Spor FK kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği en yakın rakibi 1461 Travzon FK’yı 1-0 yenmeyi başardı. Şampiyonluğun dönüm maçı olarak görülen bu karşılaşmaya taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.

Van Atatürk Şehir Statyumunda oynanan karşılaşmada temsilcimiz spor " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Van spor ilk yarıda oldukça atak oynadı. Fizik ve teknik olarak güçlü rakibine karşı iyi oynana siyah kırmızlı ekibimiz dakika 84’te Hasan Bilal’ın mükemmel vuruşuyla top rakip kalenin ağlarında buluştu.

Karşılaşmayı 1-0 kazanan Vanspor, Lider Erokspor’un Diyabekir’e karşı kaybetmesi büyük büyük avantaj kazandırdı.

spor " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Van spor - Van Haber - Vanhaberleri - Yerel Haberler - Yerel Van Haber

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber