Bayram Ailesi'nin Mutlu Günü

Gündem 06.09.2023 - 22:47, Güncelleme: 06.09.2023 - 23:07
 

Bayram Ailesi'nin Mutlu Günü

Gizem ve Özgür yaptıkları muhteşem kır düğünü ile dillere destan bir şekilde dünya evine girdiler.

Gizem ve Özgür yaptıkları muhteşem kır düğünü ile dillere destan bir şekilde dünya evine girdiler.  Bir düğün Salonunda yapılan düğüne çok sayıda davetli katıldı. Gizem ve Özgür düğünde oynadıkları oyunlarla izleyenlerin beğenisini topladı. Damadın babası olan Sıtkı Bayram yağtığı açıklamada " Bu mutlu günümüzde yanımızda olan başta ailelerimiz,yakın akrabalarımız olmak üzere tüm davetli dostlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Dilerim Allah'tan hepsinin hayatında çok daha güzel günler yaşanır. Bu vesileyle oğlum Özgür ve evimizin yeni kızı olan gelinim Gizem'e ömür boyu mutluluklar dilerim, diyerek sözlerini tamamladı. Düğün merasimi takılan takı sonrası uzun süre çekilen halaylar sonunda çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi. Haber Ropörtaj: Ercan Ulutaş
Gizem ve Özgür yaptıkları muhteşem kır düğünü ile dillere destan bir şekilde dünya evine girdiler.

Gizem ve Özgür yaptıkları muhteşem kır düğünü ile dillere destan bir şekilde dünya evine girdiler.


 Bir düğün Salonunda yapılan düğüne çok sayıda davetli katıldı. Gizem ve Özgür düğünde oynadıkları oyunlarla izleyenlerin beğenisini topladı.

Damadın babası olan Sıtkı Bayram yağtığı açıklamada " Bu mutlu günümüzde yanımızda olan başta ailelerimiz,yakın akrabalarımız olmak üzere tüm davetli dostlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Dilerim Allah'tan hepsinin hayatında çok daha güzel günler yaşanır. Bu vesileyle oğlum Özgür ve evimizin yeni kızı olan gelinim Gizem'e ömür boyu mutluluklar dilerim, diyerek sözlerini tamamladı.


Düğün merasimi takılan takı sonrası uzun süre çekilen halaylar sonunda çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.

Haber Ropörtaj: Ercan Ulutaş

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber