Başkan Zilan Evren'den Ramazan Bayramı Mesajı

Gündem 21.04.2023 - 22:44, Güncelleme: 21.04.2023 - 22:44
 

Başkan Zilan Evren'den Ramazan Bayramı Mesajı

Tüketici Toplum Sağlığı Koruma Birim Başkanı Zilan Evren, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanlığı'na  bağlı "Tüketici Toplum Sağlığı Koruma Birim Başkanı Zilan Evren yayınladığı mesajında ,Vanlı hemşehrilerinin Ramazan Bayramı'nı kutladı. Başkan Evren mesajında" Karşılıklı saygı, sevgi ve hoşgörünün en yoğun olarak yaşandığı bir Ramazan Bayramına daha kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, mutlulukların paylaşıldığı, birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk duygularının güçlendiği, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, insanların kaynaşmasına katkı veren müstesna günlerdir. Asrın felaketiyle 11 ilimizin viraneye döndüğü bugünlerde bayrama buruk girmekteyiz. Rabbim depremlerde hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara şifalar, evi yıkılan çaresiz olan tüm herkesede güç kuvvet versin. Bu duygu ve düşüncelerle başta hemşehrilerim olmak üzere tüm  İslam Aleminin Ramazan Bayramını kutluyor, bayramın tüm insanlığa sağlık, huzur, barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.  
Tüketici Toplum Sağlığı Koruma Birim Başkanı Zilan Evren, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanlığı'na  bağlı " Tüketici Toplum Sağlığı Koruma Birim Başkanı Zilan Evren yayınladığı mesajında ,Vanlı hemşehrilerinin Ramazan Bayramı'nı kutladı.


Başkan Evren mesajında" Karşılıklı saygı, sevgi ve hoşgörünün en yoğun olarak yaşandığı bir Ramazan Bayramına daha kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, mutlulukların paylaşıldığı, birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk duygularının güçlendiği, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, insanların kaynaşmasına katkı veren müstesna günlerdir.
Asrın felaketiyle 11 ilimizin viraneye döndüğü bugünlerde bayrama buruk girmekteyiz. Rabbim depremlerde hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara şifalar, evi yıkılan çaresiz olan tüm herkesede güç kuvvet versin.


Bu duygu ve düşüncelerle başta hemşehrilerim olmak üzere tüm  İslam Aleminin Ramazan Bayramını kutluyor, bayramın tüm insanlığa sağlık, huzur, barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber