Başkan Vekili Çalım 'Bizimkisi Bir Aşk Hikayesi'

Van Haber 28.07.2022 - 14:40, Güncelleme: 28.07.2022 - 14:40
 

Başkan Vekili Çalım 'Bizimkisi Bir Aşk Hikayesi'

Van'da teşkilat çalışmalarına hız veren AK Parti İl Başkanlığı, eş zamanlı olarak 13 ilçe 693 mahallede ziyaretlerde bulundu.

Ziyaretini Erciş'te sürdüren AK Parti Van İl Başkan Vekili Abdullah Çalım, 2023 yolunda parti çalışmalarına yılmadan yorulmadan devam edeceklerini belirtti. Van ve ilçelerinde 693 mahallede sıkmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacaklarını aktaran Başkan Vekili Çalım, "Eksik bıraktığımız, tamamlamamız gereken işler vardır. Bizlerin kapıları sizlere kapalı değil, Milletvekillerimiz, Gençlik Kollarımız ve Kadın Kollarımız ile birlikte sizlere hizmetkarlık yapmaya devam edeceğiz. Müthiş bir Erciş İlçe Teşkilatı görüyorum. 2023 seçimleri milletimiz ve ülkemiz için oldukça önemli bir seçim olacaktır. Çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. İlçe başkanımız ve teşkilatının da kapı kapı dolaşmasını istiyoruz. Hak'la batılın mücadelesi olduğuna inandığım bu dava için vargücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" dedi. İl Başkan Vekili Abdullah Çalım'a ziyaretlerinde Van Milletvekili Osman Nuri Gülaçar, AK Parti Erciş İlçe Başkanlığı İzzet Albayrak, Erciş Gençlik Kolları ve Kadın Kolları İlçe Teşkilatları eşlik etti. 2023 seçimleri için çalışmalarına hız veren AK Parti Van İl Başkanlığı, ilçe ziyaretleri kapsamında Erciş'te vatandaşlarla bir araya geldi.
Van'da teşkilat çalışmalarına hız veren AK Parti İl Başkanlığı, eş zamanlı olarak 13 ilçe 693 mahallede ziyaretlerde bulundu.

Ziyaretini Erciş'te sürdüren AK Parti Van İl Başkan Vekili Abdullah Çalım, 2023 yolunda parti çalışmalarına yılmadan yorulmadan devam edeceklerini belirtti.

Van ve ilçelerinde 693 mahallede sıkmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacaklarını aktaran Başkan Vekili Çalım, "Eksik bıraktığımız, tamamlamamız gereken işler vardır. Bizlerin kapıları sizlere kapalı değil, Milletvekillerimiz, Gençlik Kollarımız ve Kadın Kollarımız ile birlikte sizlere hizmetkarlık yapmaya devam edeceğiz. Müthiş bir Erciş İlçe Teşkilatı görüyorum. 2023 seçimleri milletimiz ve ülkemiz için oldukça önemli bir seçim olacaktır. Çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. İlçe başkanımız ve teşkilatının da kapı kapı dolaşmasını istiyoruz. Hak'la batılın mücadelesi olduğuna inandığım bu dava için vargücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

İl Başkan Vekili Abdullah Çalım'a ziyaretlerinde Van Milletvekili Osman Nuri Gülaçar, AK Parti Erciş İlçe Başkanlığı İzzet Albayrak, Erciş Gençlik Kolları ve Kadın Kolları İlçe Teşkilatları eşlik etti.

2023 seçimleri için çalışmalarına hız veren AK Parti Van İl Başkanlığı, ilçe ziyaretleri kapsamında Erciş'te vatandaşlarla bir araya geldi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber