Başkan Uğurlu’da Yeni Ticaret İl Müdürü Ayaydın’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Van Haber 15.12.2023 - 22:57, Güncelleme: 15.12.2023 - 22:57
 

Başkan Uğurlu’da Yeni Ticaret İl Müdürü Ayaydın’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ticaret İl Müdürü olarak atanan Derya Ayaydın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Tüketici hakları ile ilgili önemli istişarelerin yapıldığı ziyarette konuşan Başkan Uğurlu,” Ticaret Bakanlığı temsilen İl Ticaret Müdürlüğü’nün günümüz şartlarında çok önem arz etmektedir. Kentin önemli bir sivil toplum kuruluşu olarak bilinçli bir tüketici potansiyelini oluşturmak için gayret göstermekteyiz. Bizler aynı amaç üzerine paydaş kurumlarız. Bu anlamla beraber istişareler ve tüketici mağduriyetinin önüne geçebilmek adına birlikte hareket etmek çok önemlidir” diyen Uğurlu çiçeği burnunda yeni Ticaret İl Müdürü Derya Ayaydın’a hayırlı oldun dileklerinde bulundu. Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren yeni Ticaret İl Müdürü Ayaydın,”Van2da çok etkin olan önemli paydaş  STK’nın ziyareti bizleri çok mutlu etti. Önceki İl müdürümüz sayın Murat Keremoğlu’nun emekleri oldukça fazladır. Bende hizmet için yeni devr aldığım makamda güzel hizmetler yapacağıma eminim. Bu konuda birliktelik içinde olabilecek sorunların önüne beraber geçeceğiz” dedi. van haber - yerel van haber - yerel haberler - vanhaberleri
Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ticaret İl Müdürü olarak atanan Derya Ayaydın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Tüketici hakları ile ilgili önemli istişarelerin yapıldığı ziyarette konuşan Başkan Uğurlu,” Ticaret Bakanlığı temsilen İl Ticaret Müdürlüğü’nün günümüz şartlarında çok önem arz etmektedir. Kentin önemli bir sivil toplum kuruluşu olarak bilinçli bir tüketici potansiyelini oluşturmak için gayret göstermekteyiz. Bizler aynı amaç üzerine paydaş kurumlarız. Bu anlamla beraber istişareler ve tüketici mağduriyetinin önüne geçebilmek adına birlikte hareket etmek çok önemlidir” diyen Uğurlu çiçeği burnunda yeni Ticaret İl Müdürü Derya Ayaydın’a hayırlı oldun dileklerinde bulundu.


Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren yeni Ticaret İl Müdürü Ayaydın,”Van2da çok etkin olan önemli paydaş  STK’nın ziyareti bizleri çok mutlu etti. Önceki İl müdürümüz sayın Murat Keremoğlu’nun emekleri oldukça fazladır. Bende hizmet için yeni devr aldığım makamda güzel hizmetler yapacağıma eminim. Bu konuda birliktelik içinde olabilecek sorunların önüne beraber geçeceğiz” dedi.

van haber - yerel van haber - yerel haberler - vanhaberleri

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber