Başkan Türkmenoğlu İş Yeri Açılışına Katıldı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.01.2021 - 20:21, Güncelleme: 11.01.2021 - 20:21
 

Başkan Türkmenoğlu İş Yeri Açılışına Katıldı

AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu yeni hizmete açılan Tatbul Kuruyemiş iş yeri açılış merasimine katıldı. Yeni Yol Kavşağı Defterdarlık binası karşısında Van'da 4. Türkiye genelinde 15. Tatbul Kuruyemiş şubesinin açılış kurdelasını AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu kesti. Yeni hizmet alanlarıyla beraber Van ilinin yavaş, yavaş ticaret merkezine döndüğünü söyleyen Türkmenoğlu " Parti üyemiz olan Jirki aşiret reisi Abdullah Adıyaman hizmete açmış olduğu Tatbul Kuruyemiş iş yerinin hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum. Pandemi sürecinde istihdama yönelik iş yerlerinin açılışı hepimizi mutlu etmektedir. Huzur ve refah ortamından dolayı yatırımcıların kendi memleketlerine hizmet etmesinden sonra ilimizin yavaş, yavaş bir ticaret merkezine dönüyor" dedi. Tatbul Kuruyemiş İş yeri sahibi Abdullah Adıyaman ise açılış merasimine katılan AK Parti İl başkanımız Kayhan Türkmenoğlu ve değerli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Kuruyemiş sektöründe Türkiye' de 15. Van'da ise 5. Şubemizi halkımızın hizmetine sunarak az da olsa istihdama katkı sağlamaya çalıştık. Akabinde ise günün anlam ve önemine binaen çekilen fotoğraf sonrasında açılış merasimi sona erdi.


AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu yeni hizmete açılan Tatbul Kuruyemiş iş yeri açılış merasimine katıldı.
Yeni Yol Kavşağı Defterdarlık binası karşısında Van'da 4. Türkiye genelinde 15. Tatbul Kuruyemiş şubesinin açılış kurdelasını AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu kesti.


Yeni hizmet alanlarıyla beraber Van ilinin yavaş, yavaş ticaret merkezine döndüğünü söyleyen Türkmenoğlu " Parti üyemiz olan Jirki aşiret reisi Abdullah Adıyaman hizmete açmış olduğu Tatbul Kuruyemiş iş yerinin hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum. Pandemi sürecinde istihdama yönelik iş yerlerinin açılışı hepimizi mutlu etmektedir.
Huzur ve refah ortamından dolayı yatırımcıların kendi memleketlerine hizmet etmesinden sonra ilimizin yavaş, yavaş bir ticaret merkezine dönüyor" dedi.

Tatbul Kuruyemiş İş yeri sahibi Abdullah Adıyaman ise açılış merasimine katılan AK Parti İl başkanımız Kayhan Türkmenoğlu ve değerli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Kuruyemiş sektöründe Türkiye' de 15. Van'da ise 5. Şubemizi halkımızın hizmetine sunarak az da olsa istihdama katkı sağlamaya çalıştık.
Akabinde ise günün anlam ve önemine binaen çekilen fotoğraf sonrasında açılış merasimi sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber