Başkan Taşdemir: Açtı Ağzını Yumdu Gözünü ‘ Yahudi Tasmasıyla İslam Düşmanlığı Yapıyorlar’

Gündem 20.11.2023 - 15:05, Güncelleme: 20.11.2023 - 15:05
 

Başkan Taşdemir: Açtı Ağzını Yumdu Gözünü ‘ Yahudi Tasmasıyla İslam Düşmanlığı Yapıyorlar’

VAN SDİ tarafından organize edilen “Gazze’ye ışık ol” yürüyüşünden yaşanan taşkınlık ve İslam düşmanlığı yapanlar için çok ağır konuşan Vatansever Gençler Derneği Veysel Taşdemir “ABD ve Yahudi tasması takarak, İslam düşmanlığı yapanlar var” dedi.

    Vatansever Gençler Derneği Genel Başkanı Veysel Taşddemir konuşmasının devamında:Kendinden söz etmemek çok soylu bir iki yüzlülüktür. Van'da yapılan Gazze'ye ışık ol yürüyüşü Maraş caddesi üzerinde bulunan Burger King mağazasının taşlanarak camlarının kırılması dışında sorunsuz bir şekilde gerçekleşti. İşgalci Yahudilerin Gazze'de gerçekleştirdiği soykırım ülkemizdeki bazı ırkçı ve kafatasçılar tarafından neredeyse sevinçle karşılanmış durumda evet yanlış duymadınız yapılan soykırımdan ötürü zerre üzüntü belirtileri görünmüyor kirli vicdanlarında peki bu hastalıklı ruh halinin sebebi ne çok basit İslam'a olan düşmanlıkları. Kâfir olduklarını söyleyemedikleri için kendilerini sosyalist, kemalist, demokrat ve başka safsatalar ile perdelemektedirler. Gezi olaylarında ortalığı yakıp yıkanlar bugün Gazze'de yaşananlardan ötürü sokağa çıkan Müslümanların münferit gerçekleştirdiği olayları Vandallık olarak adlandırıyorlar. Dün gerçekleştirilen Van'da ki yürüyüşte sadece bir dükkanın camlarının kırılması (ki doğru değil) hdp nüanslı çevreler tarafından barbarlık, Vandallık olarak görülüyor, sanırsınız 6-8 Ekim olaylarında ortalığı yakıp yıkanlar dükkanları yağmalayanlar onlar değildi, bir bayram akşamı Van'daki işportacıların ekmek teknelerini ateşe verip kepenk kapatmayan dükkanların camlarını kıran bunlar değildi, iktidar partisinin yaptığı mitingden çıkan kadın çocuk ve yaşlılara saldıran hastalıklı kişilikler bunlar değildi. Kendinizi perdelediğiniz o ideolojik kavramların özünde İslâm düşmanlığı olduğunu ve ağa babalarınızın tasmasını Yahudi ve ABD’nin  tuttuğunu çok iyi biliyoruz. Sizin demokratlığınız Müslümanların Allahu Ekber diyerek haykırmasına kadardır sizin fikir özgürlüğüne olan tahammülünüz Müslümanların La İlahe İllallah dediği, Müslüman erkeğinin sakal bırakıp kadınının çarşaf giydiği yere kadardır. Kendinden söz etmeyen çok soylu ikiyüzlüler kudurdukça kudurun Allah vaadini gerçekleştirecek az daha durun” diyerek sert ifadeler kullandı.
VAN SDİ tarafından organize edilen “Gazze’ye ışık ol” yürüyüşünden yaşanan taşkınlık ve İslam düşmanlığı yapanlar için çok ağır konuşan Vatansever Gençler Derneği Veysel Taşdemir “ABD ve Yahudi tasması takarak, İslam düşmanlığı yapanlar var” dedi.

 

 

Vatansever Gençler Derneği Genel Başkanı Veysel Taşddemir konuşmasının devamında:Kendinden söz etmemek çok soylu bir iki yüzlülüktür.

Van'da yapılan Gazze'ye ışık ol yürüyüşü Maraş caddesi üzerinde bulunan Burger King mağazasının taşlanarak camlarının kırılması dışında sorunsuz bir şekilde gerçekleşti.

İşgalci Yahudilerin Gazze'de gerçekleştirdiği soykırım ülkemizdeki bazı ırkçı ve kafatasçılar tarafından neredeyse sevinçle karşılanmış durumda evet yanlış duymadınız yapılan soykırımdan ötürü zerre üzüntü belirtileri görünmüyor kirli vicdanlarında peki bu hastalıklı ruh halinin sebebi ne çok basit İslam'a olan düşmanlıkları.

Kâfir olduklarını söyleyemedikleri için kendilerini sosyalist, kemalist, demokrat ve başka safsatalar ile perdelemektedirler.

Gezi olaylarında ortalığı yakıp yıkanlar bugün Gazze'de yaşananlardan ötürü sokağa çıkan Müslümanların münferit gerçekleştirdiği olayları Vandallık olarak adlandırıyorlar.

Dün gerçekleştirilen Van'da ki yürüyüşte sadece bir dükkanın camlarının kırılması (ki doğru değil) hdp nüanslı çevreler tarafından barbarlık, Vandallık olarak görülüyor, sanırsınız 6-8 Ekim olaylarında ortalığı yakıp yıkanlar dükkanları yağmalayanlar onlar değildi, bir bayram akşamı Van'daki işportacıların ekmek teknelerini ateşe verip kepenk kapatmayan dükkanların camlarını kıran bunlar değildi, iktidar partisinin yaptığı mitingden çıkan kadın çocuk ve yaşlılara saldıran hastalıklı kişilikler bunlar değildi.

Kendinizi perdelediğiniz o ideolojik kavramların özünde İslâm düşmanlığı olduğunu ve ağa babalarınızın tasmasını Yahudi ve ABD’nin  tuttuğunu çok iyi biliyoruz.

Sizin demokratlığınız Müslümanların Allahu Ekber diyerek haykırmasına kadardır sizin fikir özgürlüğüne olan tahammülünüz Müslümanların La İlahe İllallah dediği, Müslüman erkeğinin sakal bırakıp kadınının çarşaf giydiği yere kadardır.

Kendinden söz etmeyen çok soylu ikiyüzlüler kudurdukça kudurun Allah vaadini gerçekleştirecek az daha durun” diyerek sert ifadeler kullandı.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber