Başkan Tanış'tan Ramazan Bayramı Mesajı

Gündem 21.04.2023 - 23:21, Güncelleme: 21.04.2023 - 23:24
 

Başkan Tanış'tan Ramazan Bayramı Mesajı

Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, Ramazan Bayramı'na dair yayınladığı mesajda bayramı karşılamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Bayramların bağışlamayı, yardımlaşmayı ve paylaşmayı öğrettiğine işaret eden Başkan Tanış, mesajında şu ifadelere yer verdi: “On bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif-i, tekrar kavuşmak ümidiyle geride bırakırken bir Ramazan Bayramı’na kavuşmanın sevincini ve mutluluğunu milletçe hep beraber yaşıyoruz. İnsanlarımızı kaynaştıran, toplumumuzu bütünleştiren bayramlar milletçe sahip olduğumuz değerlerin en güzelidir. Bu bayramda da aile ve akrabalarımız başta olmak üzere dostlarımızı, komşularımızı unutmamalıyız. Çevremizde bulunan yoksul, kimsesiz ve yetimlere daha özenle kucak açmalıyız. Onların yanında olduğumuzu, sevinç ve kederlerini, sıkıntılarını paylaşmaya hazır olduğumuzu göstermeliyiz. Sevgili hemşehrilerim, bildiğimiz üzere bayram günlerinde trafik her zamankinden daha yoğun oluyor; sevdiklerinize giderken büyük acıların yaşanmaması adına trafikte azami dikkat içinde olmanızı önemle rica ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle; Kahraman gazilerimiz ve aziz şehitlerimizin aileleri başta olmak üzere Gürpınarlı hemşehrilerimin ve tüm milletimizin Ramazan Bayramı’nı kutluyorum. Bu mübarek günlerin ülkemize, İslam Alemine ve tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve esenlik getirmesini diliyorum.”
Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, Ramazan Bayramı'na dair yayınladığı mesajda bayramı karşılamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Bayramların bağışlamayı, yardımlaşmayı ve paylaşmayı öğrettiğine işaret eden Başkan Tanış, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“On bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif-i, tekrar kavuşmak ümidiyle geride bırakırken bir Ramazan Bayramı’na kavuşmanın sevincini ve mutluluğunu milletçe hep beraber yaşıyoruz.
İnsanlarımızı kaynaştıran, toplumumuzu bütünleştiren bayramlar milletçe sahip olduğumuz değerlerin en güzelidir. Bu bayramda da aile ve akrabalarımız başta olmak üzere dostlarımızı, komşularımızı unutmamalıyız. Çevremizde bulunan yoksul, kimsesiz ve yetimlere daha özenle kucak açmalıyız. Onların yanında olduğumuzu, sevinç ve kederlerini, sıkıntılarını paylaşmaya hazır olduğumuzu göstermeliyiz. Sevgili hemşehrilerim, bildiğimiz üzere bayram günlerinde trafik her zamankinden daha yoğun oluyor; sevdiklerinize giderken büyük acıların yaşanmaması adına trafikte azami dikkat içinde olmanızı önemle rica ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; Kahraman gazilerimiz ve aziz şehitlerimizin aileleri başta olmak üzere Gürpınarlı hemşehrilerimin ve tüm milletimizin Ramazan Bayramı’nı kutluyorum. Bu mübarek günlerin ülkemize, İslam Alemine ve tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve esenlik getirmesini diliyorum.”

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber