Başkan Say'dan 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı

Eğitim 10.09.2023 - 18:58, Güncelleme: 10.09.2023 - 18:58
 

Başkan Say'dan 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı

Van'ın Edremit Belediye Başkanı İsmail Say; kentteki eğitim-öğretim faaliyetlerinin yüksek standartlara ulaşması için çalışmalarına aralıksız devam edeceklerini söyledi.

        Başkan Say, 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı’nın başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Say, tüm öğrencilerin, öğretmenlerin ve velilerin yeni eğitim-öğretim yılını tebrik ederek, verimli bir yıl geçirmeleri dileğinde bulundu. Başkan Say; "Şehrimizde ve Türkiye genelinde okulların açılmasıyla beraber çocukları ayrı bir heyecan ve mutluluk sardı. Ülkemiz ve kentimiz hızla gelişiyor, kalkınıyor. Çok büyük bir genç nüfusumuz ve öğrenci potansiyelimiz var. Yarının doktorları, mühendisleri, hâkimleri, belediye başkanları bu yavrularımızın arasından çıkacak. Onların okuması, iyi bir eğitim alması; tahsil hayatlarını en güzel şekilde tamamlaması, mutlu bir şehirde yaşaması, hepimizin en önemli dileği. Bütün gayretimiz, çalışmamız onlar için. Bizler de Edremit Belediyesi olarak her zaman, çocuklarımızın yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. 4 yıl içerisinde sürekli eğitim merkezleri başta olmak üzere öğrencilerimize kaynak kitap desteği, tablet desteği, okullarımızın tadilat ve onarımları gibi bir çok önemli hizmete imza attık ve atmaya da devam edeceğiz. Gelecek bilgiyi elinde bulunduran ülkelerin olacaktır. Öyleyse bizler de bilgi dağarcığımızı daha da artırmak, bilgiyi ve sahip olduğu gücü elde etmek için daha çok çalışacağız. Bu vesileyle, 2023-2024 Eğitim Öğretim yılımızın  Edremit'imize, ülkemize, Van'daki öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” şeklinde mesajını tamamladı.
Van'ın Edremit Belediye Başkanı İsmail Say; kentteki eğitim-öğretim faaliyetlerinin yüksek standartlara ulaşması için çalışmalarına aralıksız devam edeceklerini söyledi.

        Başkan Say, 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı’nın başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Say, tüm öğrencilerin, öğretmenlerin ve velilerin yeni eğitim-öğretim yılını tebrik ederek, verimli bir yıl geçirmeleri dileğinde bulundu. Başkan Say; "Şehrimizde ve Türkiye genelinde okulların açılmasıyla beraber çocukları ayrı bir heyecan ve mutluluk sardı. Ülkemiz ve kentimiz hızla gelişiyor, kalkınıyor. Çok büyük bir genç nüfusumuz ve öğrenci potansiyelimiz var. Yarının doktorları, mühendisleri, hâkimleri, belediye başkanları bu yavrularımızın arasından çıkacak. Onların okuması, iyi bir eğitim alması; tahsil hayatlarını en güzel şekilde tamamlaması, mutlu bir şehirde yaşaması, hepimizin en önemli dileği. Bütün gayretimiz, çalışmamız onlar için. Bizler de Edremit Belediyesi olarak her zaman, çocuklarımızın yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. 4 yıl içerisinde sürekli eğitim merkezleri başta olmak üzere öğrencilerimize kaynak kitap desteği, tablet desteği, okullarımızın tadilat ve onarımları gibi bir çok önemli hizmete imza attık ve atmaya da devam edeceğiz. Gelecek bilgiyi elinde bulunduran ülkelerin olacaktır.

Öyleyse bizler de bilgi dağarcığımızı daha da artırmak, bilgiyi ve sahip olduğu gücü elde etmek için daha çok çalışacağız. Bu vesileyle, 2023-2024 Eğitim Öğretim yılımızın  Edremit'imize, ülkemize, Van'daki öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” şeklinde mesajını tamamladı.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber