Başkan Say Projelerini Açıkladı

Siyaset 23.02.2024 - 22:59, Güncelleme: 23.02.2024 - 22:59
 

Başkan Say Projelerini Açıkladı

Edremit İlçe Belediye Başkanı ve AK Parti Başkan Adayı İsmail Say, düzenlediği lansman toplantısı ile kenti uçaracak, projelerini açıkladı.

“Yeni Yüzyılda Edremit” başlığı altında düzenlenen proje lansman etkinliğine AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray, AK Parti Edremit İlçe Başkanı Kenan Öndil, AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulahat Arvas, çok sayıda partili ve Edremitliler katıldı. BAŞKAN SAY'DAN İHYA EDECEK PROJELER Edremit Belediye Başkanı ve AK Parti Edremit Belediye Başkan Adayı İsmail Say, proje lansman gecesinde 2019-2024 Edremit Belediye Başkanlığı döneminde yürüttüğü projeler ve faaliyetlerden söz etti. Say, “2019’dan bu yana geçen 5 yılın neredeyse tamamı global sağlık krizleri, afetler, afet yönetimi süreçleriyle geçti. Başta liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm kabinemiz ve yerelde de bizler bu imtihanı vermeye çalıştık. Tüm bunlara rağmen pek çok hizmet yürüttük. Bu hizmetleri sağlamamızın birçok ayağı oldu. Hiçbir şekilde hiçbir mazeretin arkasına sığınmadık. Halkımızın ihtiyaçlarını taleplerini karşılamaya çalıştık. ‘Türkiye Yüzyılı’ dediğimiz ilk yerel seçimden sonra Van’ımızı da Edremit’imizi de Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi uçuracağız. Siz değerli halkımızın desteği ile şahlanış dönemini yaşatacağız” ifadelerini kullandı. İsmail Say, “2019’da ben Edremit Belediyesini devralırken bir kayyım belediyesinden devraldım.  Biz Edremit’i devraldığımızda bura yalnızca bir kasaba değil, 128 bin nüfusu olan, bir ucu Erek Dağı’nın arkasında, bir sınırı Gevaş’ta, bir sınırı Şabaniye Caddesine, bir sınırı da Van Gölü’ne olan bugün itibari ile 130 bin nüfusu olan çok büyük bir coğrafyadan oluşuyor. Burada vizyoner projeler olan sahil bandı ve kız kalesi projelerini yapılmış olarak bulduk. Ama Edremit sahil bandından ibaret değil. Edremit’in iki yüzü var, birincisi Edremit dışından gelenlerin burayı gördüğü, gezdiği yüzü. Diğeri ise Edremitlilerin yaşadığı yüzü. Edremit’te yüzlerce çıkmaz sokak, çok büyük bir alanı kaplayan kanalizasyon eksiği, doğalgazın olmayışı, hatta birçok yerde Telekom altyapısı yoktu. Bu sebepten rutin belediyecilik hizmetlerinin pek çoğu çözülmemiş durumdaydı. Normalde altyapı işine girmek bir belediye başkanı için risktir. Girdikten sonra kapatmak ise daha büyük bir risk ve maliyettir. Tüm bunlara rağmen Allah’ın izniyle biz bu işin altından da başarıyla kalktık” dedi. SAY "İDDİALI KONUŞUYORUM" DİYEREK PROJELERİNİ AÇIKLADI AK Parti Edremit Belediye Başkan Adayı Avukat İsmail Say, 'Yeni Yüzyılda Edremit Projeleri' başlığıyla söz konusu projelerini şu başlıklar halinde açıkladı; 1. Teleferik Projesi 2. DSİ Yerleşkesinin Van'a kazandırılması 3. Vadi Park ve Köprü Projesi 4. Deniz Yolu Projesi 5. Sahil Bandı 2. Etap 6. Seyir Cam Terası Projesi 7. Yerinde Kentsel Dönüşüm Projesi 8. 1000 Konut Projesi 9. Oteller bölgesi projesi 10. Edremit'te Alt Yapı Sorunu Olmayacak 11. 30 Km. Bisiklet Yolu 12. Ücretsiz Ring 13. Küçük Sanayi Sitesi ve Toplu İş yerleri projesi 14. Edremit Bulvarı Van Haber – Vanhaberleri – Yerel Van Haber – Yerel Haberler
Edremit İlçe Belediye Başkanı ve AK Parti Başkan Adayı İsmail Say, düzenlediği lansman toplantısı ile kenti uçaracak, projelerini açıkladı.

“Yeni Yüzyılda Edremit” başlığı altında düzenlenen proje lansman etkinliğine AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray, AK Parti Edremit İlçe Başkanı Kenan Öndil, AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulahat Arvas, çok sayıda partili ve Edremitliler katıldı.

BAŞKAN SAY'DAN İHYA EDECEK PROJELER

Edremit Belediye Başkanı ve AK Parti Edremit Belediye Başkan Adayı İsmail Say, proje lansman gecesinde 2019-2024 Edremit Belediye Başkanlığı döneminde yürüttüğü projeler ve faaliyetlerden söz etti.

Say, “2019’dan bu yana geçen 5 yılın neredeyse tamamı global sağlık krizleri, afetler, afet yönetimi süreçleriyle geçti. Başta liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm kabinemiz ve yerelde de bizler bu imtihanı vermeye çalıştık. Tüm bunlara rağmen pek çok hizmet yürüttük. Bu hizmetleri sağlamamızın birçok ayağı oldu. Hiçbir şekilde hiçbir mazeretin arkasına sığınmadık. Halkımızın ihtiyaçlarını taleplerini karşılamaya çalıştık. ‘Türkiye Yüzyılı’ dediğimiz ilk yerel seçimden sonra Van’ımızı da Edremit’imizi de Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi uçuracağız. Siz değerli halkımızın desteği ile şahlanış dönemini yaşatacağız” ifadelerini kullandı.

İsmail Say, “2019’da ben Edremit Belediyesini devralırken bir kayyım belediyesinden devraldım.  Biz Edremit’i devraldığımızda bura yalnızca bir kasaba değil, 128 bin nüfusu olan, bir ucu Erek Dağı’nın arkasında, bir sınırı Gevaş’ta, bir sınırı Şabaniye Caddesine, bir sınırı da Van Gölü’ne olan bugün itibari ile 130 bin nüfusu olan çok büyük bir coğrafyadan oluşuyor. Burada vizyoner projeler olan sahil bandı ve kız kalesi projelerini yapılmış olarak bulduk.

Ama Edremit sahil bandından ibaret değil. Edremit’in iki yüzü var, birincisi Edremit dışından gelenlerin burayı gördüğü, gezdiği yüzü. Diğeri ise Edremitlilerin yaşadığı yüzü. Edremit’te yüzlerce çıkmaz sokak, çok büyük bir alanı kaplayan kanalizasyon eksiği, doğalgazın olmayışı, hatta birçok yerde Telekom altyapısı yoktu. Bu sebepten rutin belediyecilik hizmetlerinin pek çoğu çözülmemiş durumdaydı. Normalde altyapı işine girmek bir belediye başkanı için risktir. Girdikten sonra kapatmak ise daha büyük bir risk ve maliyettir. Tüm bunlara rağmen Allah’ın izniyle biz bu işin altından da başarıyla kalktık” dedi.

SAY "İDDİALI KONUŞUYORUM" DİYEREK PROJELERİNİ AÇIKLADI

AK Parti Edremit Belediye Başkan Adayı Avukat İsmail Say, 'Yeni Yüzyılda Edremit Projeleri' başlığıyla söz konusu projelerini şu başlıklar halinde açıkladı;

1. Teleferik Projesi

2. DSİ Yerleşkesinin Van'a kazandırılması

3. Vadi Park ve Köprü Projesi

4. Deniz Yolu Projesi

5. Sahil Bandı 2. Etap

6. Seyir Cam Terası Projesi

7. Yerinde Kentsel Dönüşüm Projesi

8. 1000 Konut Projesi

9. Oteller bölgesi projesi

10. Edremit'te Alt Yapı Sorunu Olmayacak

11. 30 Km. Bisiklet Yolu

12. Ücretsiz Ring

13. Küçük Sanayi Sitesi ve Toplu İş yerleri projesi

14. Edremit Bulvarı

Van Haber Vanhaberleri – Yerel Van Haber – Yerel Haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber