Başkan Say Mersin Galibiyet Primlerini Üstlendi

Siyaset 17.03.2024 - 19:29, Güncelleme: 17.03.2024 - 19:29
 

Başkan Say Mersin Galibiyet Primlerini Üstlendi

Edremit Belediye Başkanı İsmail Say Vansporlu futbolcuların Mersin galibiyet primini üstlenerek, takıma büyük destek verdi.

Hafta içi Vanspor FK tesislerine giderek futbolcuları ziyaret eden Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, her zaman takımının yayında olduğunu söyledi. TFF 2. Lig Beyaz grupta şampiyonluk mücadelesi veren AcnTurk Vanspor, buğün kendi evinde konuk ettiği Yeni Mersin İdmanyurdu’nu 3-0 yendi. Ligde başarılı grafik çizen takımın maddi zorluklarla boğuştuğu bu önemli haftalarda Edremit Belediye Başkanı İsmail Say imdada koştu. Geçmişte Vanspor’a yaptığı maddi ve manevi desteklerle tüm Van halkının gönlüne taht kuran Başkan Say, bir kez daha takdir gördü. Mersin maçını protokolde takip ederek, takımın yanında olan Başkan Say, orta hakemin maçı bitiren düdüğünden sonra futbolcuları tebrik ederek galibiyet prim sözü verdi. Vanspor FK yaptığı basın duyurusunda Başkan Say’a bu sözlerle teşekkür etti. Kamuoyuna; Her daim maddi ve manevi olarak Vanspor'umuzun yanında olan Edremit Belediye başkanı Av.Sayın İsmail SAY, Bugün oynanan Acn turk sigorta Vanspor fk/Yeni Mersin idman yurdu karşılaşmasında galip gelen Takımımızın galibiyet primini karşılamıştır. Kendisine verdiği desteklerden dolayı Kulübümüz adına teşekkür ederiz. Vanhaberleri - Van Haber - Yerel Van Haber - Yerel Haberler
Edremit Belediye Başkanı İsmail Say Vansporlu futbolcuların Mersin galibiyet primini üstlenerek, takıma büyük destek verdi.

Hafta içi Van spor FK tesislerine giderek futbolcuları ziyaret eden Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, her zaman takımının yayında olduğunu söyledi.

TFF 2. Lig Beyaz grupta şampiyonluk mücadelesi veren AcnTurk Vanspor, buğün kendi evinde konuk ettiği Yeni Mersin İdmanyurdu’nu 3-0 yendi. Ligde başarılı grafik çizen takımın maddi zorluklarla boğuştuğu bu önemli haftalarda Edremit Belediye Başkanı İsmail Say imdada koştu.

Geçmişte Vanspor’a yaptığı maddi ve manevi desteklerle tüm Van halkının gönlüne taht kuran Başkan Say, bir kez daha takdir gördü.

Mersin maçını protokolde takip ederek, takımın yanında olan Başkan Say, orta hakemin maçı bitiren düdüğünden sonra futbolcuları tebrik ederek galibiyet prim sözü verdi.

Van spor FK yaptığı basın duyurusunda Başkan Say’a bu sözlerle teşekkür etti.

Kamuoyuna;

Her daim maddi ve manevi olarak Vanspor'umuzun yanında olan

Edremit Belediye başkanı Av.Sayın İsmail SAY,

Bugün oynanan

Acn turk sigorta Van spor fk/Yeni Mersin idman yurdu karşılaşmasında galip gelen

Takımımızın galibiyet primini karşılamıştır.

Kendisine verdiği desteklerden dolayı

Kulübümüz adına teşekkür ederiz.

Vanhaberleri - Van Haber - Yerel Van Haber - Yerel Haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber