Başkan Say Edremit’in 100 Yılına Işık Tutacağız

Siyaset 29.02.2024 - 16:29, Güncelleme: 29.02.2024 - 16:29
 

Başkan Say Edremit’in 100 Yılına Işık Tutacağız

Edremit Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı İsmail Say, düzenlediği bir programda kentin yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya geldi.

Edremit’te düzenlenen kahvaltı programında görev süresi boyunca hizmete kazandırdıkları projelerinde bahseden Başkan Say, “Göreve geldiğim günden bu yana 65 kalıcı eseri ilçemize kazandırdık. Seçim vaatlerimin üzerinde de büyük projeleri hayata geçirdik” dedi. 65 kalıcı projeyle Edremit’in yarım asırlık sorunlarını bertaraf ederek, kentin bundan sonraki 100 yıllık master planlarını hazırlayacaklarına vurgu yaptı. 31 Mart yerel seçimlerinde tekrar Belediye Başkanı olması halinde ilçeyi ihya edecek master planlarını devreye sokacaklarını söyleyen Başkan Say, “Hayata geçireceğimiz şehir planı ile ulaşım, trafik, gibi sorunları kökünden halledeceğiz. Allah nasip ederse kendi alanlarında rüştünü ispat etmiş ve şehir planlaması alanında da ödül almış, yetenekli insanlarla çalışacağız. Amacımız bellidir.Turizm cenneti şirin ilçemizi ihya etmektir” ifadelerine yer verdi. Soru cevap şeklinde devam eden program hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu. Van Haber – Vanhaberleri – Yerel Van Haber – Yerel Haberler
Edremit Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı İsmail Say, düzenlediği bir programda kentin yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya geldi.

Edremit’te düzenlenen kahvaltı programında görev süresi boyunca hizmete kazandırdıkları projelerinde bahseden Başkan Say, “Göreve geldiğim günden bu yana 65 kalıcı eseri ilçemize kazandırdık. Seçim vaatlerimin üzerinde de büyük projeleri hayata geçirdik” dedi.

65 kalıcı projeyle Edremit’in yarım asırlık sorunlarını bertaraf ederek, kentin bundan sonraki 100 yıllık master planlarını hazırlayacaklarına vurgu yaptı.

31 Mart yerel seçimlerinde tekrar Belediye Başkanı olması halinde ilçeyi ihya edecek master planlarını devreye sokacaklarını söyleyen Başkan Say, “Hayata geçireceğimiz şehir planı ile ulaşım, trafik, gibi sorunları kökünden halledeceğiz. Allah nasip ederse kendi alanlarında rüştünü ispat etmiş ve şehir planlaması alanında da ödül almış, yetenekli insanlarla çalışacağız. Amacımız bellidir.Turizm cenneti şirin ilçemizi ihya etmektir” ifadelerine yer verdi.

Soru cevap şeklinde devam eden program hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

Van Haber Vanhaberleri – Yerel Van Haber – Yerel Haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber