Başkan Şabu’dan Yeni Yıl Mesajı

Siyaset 31.12.2023 - 23:18, Güncelleme: 31.12.2023 - 23:36
 

Başkan Şabu’dan Yeni Yıl Mesajı

Yeniden Refah Partisi Van İl Başkanı Nayif Şabu, yeni yıl münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

YRP Van İl Başkanı Şabu mesajında: yeni yıl mesajında deprem şehitlerini ve kahraman Mehmetçiği andı, Gazze başta olmak üzere dünyanın her yerinde savaşların son bulmasını diledi. Şabu mesajının devamında: İsrail’in Gazze’de Müslüman kardeşlerimize yönelik aylardır devam eden soykırım ve vahşetin hala devam etmesini; çocukların, kadınların bombalarla katledilmesini her şeyden önce bir insan olarak kabul edemiyoruz. Yeni yıla girerken deprem şehitlerimizi, ülkemizin güvenliği için canını feda eden kahramanlarımızı rahmetle yâd ediyorum. Filistin başta olmak üzere, dünyanın neresinde olursa olsun soydaşlarımıza, Müslümanlara, insanlığa karşı işlenen zulmün, vahşetin son bulmasını; savaşların değil, barışın hüküm sürdüğü yeni bir yıl diliyorum. Yeni yılın her bir vatandaşımıza sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini niyaz ediyor, 2024'ün Meke'nin fethi olan yılbaşının zulüm altında olan müslümanların kurtuluşuna vesile olmasını temenni ediyorum. Van Haber - Yerel Van Haber - Vanhaberleri - Yerel haberler
Yeniden Refah Partisi Van İl Başkanı Nayif Şabu, yeni yıl münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

YRP Van İl Başkanı Şabu mesajında: yeni yıl mesajında deprem şehitlerini ve kahraman Mehmetçiği andı, Gazze başta olmak üzere dünyanın her yerinde savaşların son bulmasını diledi.


Şabu mesajının devamında: İsrail’in Gazze’de Müslüman kardeşlerimize yönelik aylardır devam eden soykırım ve vahşetin hala devam etmesini; çocukların, kadınların bombalarla katledilmesini her şeyden önce bir insan olarak kabul edemiyoruz.
Yeni yıla girerken deprem şehitlerimizi, ülkemizin güvenliği için canını feda eden kahramanlarımızı rahmetle yâd ediyorum.
Filistin başta olmak üzere, dünyanın neresinde olursa olsun soydaşlarımıza, Müslümanlara, insanlığa karşı işlenen zulmün, vahşetin son bulmasını; savaşların değil, barışın hüküm sürdüğü yeni bir yıl diliyorum.

Yeni yılın her bir vatandaşımıza sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini niyaz ediyor, 2024'ün Meke'nin fethi olan yılbaşının zulüm altında olan müslümanların kurtuluşuna vesile olmasını temenni ediyorum.

Van Haber - Yerel Van Haber - Vanhaberleri - Yerel haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber