Baskan Kuşan'dan Minik Öğrencilere Ziyaret

Eğitim 28.09.2023 - 19:49, Güncelleme: 28.09.2023 - 19:49
 

Baskan Kuşan'dan Minik Öğrencilere Ziyaret

AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan Sarmaç İlköğretim okulu öğrencilerini ziyaret etti.

  AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Sarmaç Mahallesi'nde bulunan Sarmaç İlköğretim okulunda eğitim gören minik öğrencilerini ziyaret etti. 2023-2024 yılı eğitim öğretim yılının başlamasının ardından ile birlikte İpekyolu İlçe sınırları içinde bulunan Sarmaç İlköğretim okulunu ziyaret eden Başkan Kuşan, okul müdürü ve idaresi tarafından karşılandı.   Başkan Kuşan ziyareti sırasında öğrenciler ve öğretmenlerle sohbet ederek, sorunları ve istekleri dinlendi. Daha sonra öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek, yeni eğitim ve öğretim yılında moral vermek amacıyla çeşitli hediyeler takdim etti. Haber/ Hamza Baran
AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan Sarmaç İlköğretim okulu öğrencilerini ziyaret etti.

 

AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Sarmaç Mahallesi'nde bulunan Sarmaç İlköğretim okulunda eğitim gören minik öğrencilerini ziyaret etti.

2023-2024 yılı eğitim öğretim yılının başlamasının ardından ile birlikte İpekyolu İlçe sınırları içinde bulunan Sarmaç İlköğretim okulunu ziyaret eden Başkan Kuşan, okul müdürü ve idaresi tarafından karşılandı.

 

Başkan Kuşan ziyareti sırasında öğrenciler ve öğretmenlerle sohbet ederek, sorunları ve istekleri dinlendi.

Daha sonra öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek, yeni eğitim ve öğretim yılında moral vermek amacıyla çeşitli hediyeler takdim etti.

Haber/ Hamza Baran

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber