Başkan Kuşan'dan Mahalle Muhtarlarına Ziyaret

Van Haber 21.09.2023 - 08:55, Güncelleme: 21.09.2023 - 08:55
 

Başkan Kuşan'dan Mahalle Muhtarlarına Ziyaret

AK Partili Kuşan muhtarları ziyaret ederek Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın muhtarlara verdiği öneme dikkat çekerek iadeyi ziyaretleri gerçekleştiriyor.

Bu geleneğini ilçe başkanlığında da sürdürüyor.   Yoğun bir ziyaret programıyla mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Başkan Kuşan, bazı muhtar ziyaretlerinde Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın muhtarlara verdiği önem ve değere dikkat çekerek takdir topluyor. "Köprü görevi görerek halkın sesi olmaktadır" Kuşan, muhtarların önemine dikkat çekerek, "Demokrasimizin ilk halkasını oluşturan muhtarlarımız, seçilmiş oldukları mahalle ve köylerdeki sorunları tespit ederek, ilgili makamlara aktarma ve takibini yapma, vatandaşlarımızın ihtiyaç ve taleplerini belirleyerek yapılacak olan kamu hizmetlerinin daha hızlı, etkin ve verimli bir şekilde yerine getirilmesi noktasında çok önemli ve değerli bir görevi üstlenmektedirler. Onların sorunu bizim sorunumuzdur. Onların istekleri bizler için emirdir. Toplumumuzun temel dinamiklerinden biri olan muhtarlık idaresi, aynı zamanda resmi kurumlar, belediyeler ve halkın arasında önemli bir köprü görevi görerek halkın sesi olmaktadır. Cumhurbaşkanımızın belli periyotlarla Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde muhtarlarımızla bir araya gelmesi, bakanlarımızın muhtarlarımızla istişarelerde bulunması, devletimizin muhtarlarımıza verdiği önemin en güzel örneğidir. AK Parti İlçe Başkanı Kuşan, muhtarların çok onurlu ve kutsal bir görev yaptıklarının altını çizerek, “Muhtarlarımız, demokrasimizin vazgeçilmezleridir” diyerek, muhtarlardan övgüyle söz etti.   Muhtarlar heyeti  ve yönetimi olarak, birlik, beraberlik içinde, istişareye önem vererek, halkımızın taleplerine uygun şekilde siz değerli Başkanımıza ve ilgili makamlara iletmek  kamu yararına çalışmak için çaba sarf edeceğiz.” diye konuştu.   Muhtar heyeti ,Yeni görevini tebrik ederek Başkan Kuşan'a görevinde başarılar dilediler Bir başka Muhtarlık ziyaretinde bulunmak amaçlı oradan ayrıldı.
AK Partili Kuşan muhtarları ziyaret ederek Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın muhtarlara verdiği öneme dikkat çekerek iadeyi ziyaretleri gerçekleştiriyor.

Bu geleneğini ilçe başkanlığında da sürdürüyor.

 

Yoğun bir ziyaret programıyla mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Başkan Kuşan, bazı muhtar ziyaretlerinde Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın muhtarlara verdiği önem ve değere dikkat çekerek takdir topluyor.

"Köprü görevi görerek halkın sesi olmaktadır"

Kuşan, muhtarların önemine dikkat çekerek, "Demokrasimizin ilk halkasını oluşturan muhtarlarımız, seçilmiş oldukları mahalle ve köylerdeki sorunları tespit ederek, ilgili makamlara aktarma ve takibini yapma, vatandaşlarımızın ihtiyaç ve taleplerini belirleyerek yapılacak olan kamu hizmetlerinin daha hızlı, etkin ve verimli bir şekilde yerine getirilmesi noktasında çok önemli ve değerli bir görevi üstlenmektedirler. Onların sorunu bizim sorunumuzdur. Onların istekleri bizler için emirdir. Toplumumuzun temel dinamiklerinden biri olan muhtarlık idaresi, aynı zamanda resmi kurumlar, belediyeler ve halkın arasında önemli bir köprü görevi görerek halkın sesi olmaktadır. Cumhurbaşkanımızın belli periyotlarla Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde muhtarlarımızla bir araya gelmesi, bakanlarımızın muhtarlarımızla istişarelerde bulunması, devletimizin muhtarlarımıza verdiği önemin en güzel örneğidir.

AK Parti İlçe Başkanı Kuşan, muhtarların çok onurlu ve kutsal bir görev yaptıklarının altını çizerek, “Muhtarlarımız, demokrasimizin vazgeçilmezleridir” diyerek, muhtarlardan övgüyle söz etti.

 

Muhtarlar heyeti  ve yönetimi olarak, birlik, beraberlik içinde, istişareye önem vererek, halkımızın taleplerine uygun şekilde siz değerli Başkanımıza ve ilgili makamlara iletmek  kamu yararına çalışmak için çaba sarf edeceğiz.” diye konuştu.

 

Muhtar heyeti ,Yeni görevini tebrik ederek Başkan Kuşan'a görevinde başarılar dilediler Bir başka Muhtarlık ziyaretinde bulunmak amaçlı oradan ayrıldı.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber