Başkan Kuşan’dan Kurum Ziyaretleri

Van Haber 18.10.2023 - 21:47, Güncelleme: 18.10.2023 - 21:47
 

Başkan Kuşan’dan Kurum Ziyaretleri

AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle beraber kurum ziyaretleri Gerçekleştirdi.

AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan, kurum ziyaretleri kapsamında ilk olarak Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Emin Tuğrul’u ziyaret etti.  Ulaşım konusundaki sorun ve sıkıntıların istişare edildiği ziyarette, ortak fikirler ön planda tutularak çözüm odaklı olarak hareket edileceğinden bahsedildi. Daha sonra Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Van İl Müdürü Ali Kemal Atlı’yı ziyaret eden Başkan Kuşan,  kentin 2011 yılında yaşadığı yıkıcı depremlerden sonra hayata geçirilen şehir planlanması konusunda bilgi aldı. “ İpekyolu ilçesini tüm alanlarıyla kalkındırmak için tüm imkânları seferber edeceğini söyleyen Başkan Kuşan “Bizler Van için buradayız” dedi. Yoğun bir tempoyla ziyaretlerine devam eden Başkan Kuşan’ın en son durağı Tarım ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri 17 Bölge Müdürlüğü oldu. Kentin tarım ve hayvancılık alanında çok müsait bir olduğunu dile getiren Kuşan herkese büyük görevler düşmektedir” ifadelerine yer verdi. HABER: HAMZA BARAN
AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle beraber kurum ziyaretleri Gerçekleştirdi.

AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan, kurum ziyaretleri kapsamında ilk olarak Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Emin Tuğrul’u ziyaret etti.  Ulaşım konusundaki sorun ve sıkıntıların istişare edildiği ziyarette, ortak fikirler ön planda tutularak çözüm odaklı olarak hareket edileceğinden bahsedildi.

Daha sonra Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Van İl Müdürü Ali Kemal Atlı’yı ziyaret eden Başkan Kuşan,  kentin 2011 yılında yaşadığı yıkıcı depremlerden sonra hayata geçirilen şehir planlanması konusunda bilgi aldı.

“ İpekyolu ilçesini tüm alanlarıyla kalkındırmak için tüm imkânları seferber edeceğini söyleyen Başkan Kuşan “Bizler Van için buradayız” dedi.

Yoğun bir tempoyla ziyaretlerine devam eden Başkan Kuşan’ın en son durağı Tarım ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri 17 Bölge Müdürlüğü oldu. Kentin tarım ve hayvancılık alanında çok müsait bir olduğunu dile getiren Kuşan herkese büyük görevler düşmektedir” ifadelerine yer verdi.

HABER: HAMZA BARAN

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber