Başkan Kıyak’tan Önemli Açıklama:

Spor 11.12.2023 - 16:23, Güncelleme: 11.12.2023 - 16:23
 

Başkan Kıyak’tan Önemli Açıklama:

Büyük Vanspor Taraftarı, Geçtiğimiz günlerde televizyonda yayımlanan bir programda geçen ifade ettiklerimin başka mecralara taşınması sebebiyle bu açıklamayı yapma gereği oluşmuştur.

  Öncelikle belirtmek isterim ki malumunuz olduğu üzere son iki yıldır tek değerimiz olan Van ve Vanspor için canımızı dişime takıp gece gündüz demeden, eşimi, çocuklarımı görmeden çalıştım. Tüm gücümle de çalışmaya devam edeceğim.  Ne var ki bazı şahıslar, alınan kötü sonuçların ve beklentilerin gerçekleşmemesinden dolayı saha sonuçlarını kullanarak futbolun doğası içinde olan başarı ve başarısızlık unsurlarının çok üzerinde davranış ve söylemlerde bulunmaktadır.  Bu davranış ve söylemler 12 yaşındaki oğlumun tehditine kadar götürülmüştür.  Üzücü olan şudur ki; ben de ailem de aynı sizler gibi şanlı Vanımızın bir parçasıyız. Bunlara şahsıma yapılan hakaretleri ve söylemleri dahil etmiyorum.  Bahsi geçen programda söylediğim tüm sözler de bu şahıs ve şahıslara yönelik olup hiçbir taraftar grubuyla yakından uzaktan alakası yoktur.  Durum böyle olmasına rağmen bu kişiler açıklamalarımı çarpıtmış ve kamuoyunda ilgili sözler bir gruba yönelik söylenmiş gibi lanse edilmiştir. Kırmızı siyah renklere gönül vermiş hiçbir hemşehrimle hiçbir bir  problemim olamaz.   Bu süreçte bu sözler üzerinden alınan, kırılan  tüm taraftarlarımıza şunu söylemek istiyorum; sizin gönlünüz benim gönlüm üzüntünüz benim üzüntüm. Dirliğimiz ve birliğimiz Vanspordur. Gönlü kırılmış tüm taraftarlarımızdan bütün kalbimle şunu rica ediyorum, bilsinler ki; istenerek, bilerek hiçbir taraftarımızın kalbini gönlünü kırmam. Şu an bu kaostan çıkmamızın tek yolu Vana yakışır şekilde tek yumruk olmaktır. Bilinmelidir ki bunun için maddi ve manevi her şey yapılacaktır. Özümüzde sözümüzde Vandır. Van haber _ Van haberleri _ yerel haberler _ Yerelvanhaber 
Büyük Vanspor Taraftarı, Geçtiğimiz günlerde televizyonda yayımlanan bir programda geçen ifade ettiklerimin başka mecralara taşınması sebebiyle bu açıklamayı yapma gereği oluşmuştur.
 
Öncelikle belirtmek isterim ki malumunuz olduğu üzere son iki yıldır tek değerimiz olan Van ve Vanspor için canımızı dişime takıp gece gündüz demeden, eşimi, çocuklarımı görmeden çalıştım. Tüm gücümle de çalışmaya devam edeceğim. 
Ne var ki bazı şahıslar, alınan kötü sonuçların ve beklentilerin gerçekleşmemesinden dolayı saha sonuçlarını kullanarak futbolun doğası içinde olan başarı ve başarısızlık unsurlarının çok üzerinde davranış ve söylemlerde bulunmaktadır. 
Bu davranış ve söylemler 12 yaşındaki oğlumun tehditine kadar götürülmüştür.  Üzücü olan şudur ki; ben de ailem de aynı sizler gibi şanlı Vanımızın bir parçasıyız. Bunlara şahsıma yapılan hakaretleri ve söylemleri dahil etmiyorum.  Bahsi geçen programda söylediğim tüm sözler de bu şahıs ve şahıslara yönelik olup hiçbir taraftar grubuyla yakından uzaktan alakası yoktur. 
Durum böyle olmasına rağmen bu kişiler açıklamalarımı çarpıtmış ve kamuoyunda ilgili sözler bir gruba yönelik söylenmiş gibi lanse edilmiştir. Kırmızı siyah renklere gönül vermiş hiçbir hemşehrimle hiçbir bir  problemim olamaz.  
Bu süreçte bu sözler üzerinden alınan, kırılan  tüm taraftarlarımıza şunu söylemek istiyorum; sizin gönlünüz benim gönlüm üzüntünüz benim üzüntüm. Dirliğimiz ve birliğimiz Vanspordur. Gönlü kırılmış tüm taraftarlarımızdan bütün kalbimle şunu rica ediyorum, bilsinler ki; istenerek, bilerek hiçbir taraftarımızın kalbini gönlünü kırmam. Şu an bu kaostan çıkmamızın tek yolu Vana yakışır şekilde tek yumruk olmaktır. Bilinmelidir ki bunun için maddi ve manevi her şey yapılacaktır. Özümüzde sözümüzde Vandır.
Van haber _ Van haberleri _ yerel haberler _ Yerelvanhaber 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber