Başkan Kıyak’tan Beraberlik Çağrısı

Van Haber 04.03.2024 - 17:31, Güncelleme: 04.03.2024 - 17:31
 

Başkan Kıyak’tan Beraberlik Çağrısı

AcnTurk Vanspor FK Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Bir otelde düzenlenen basın toplantısında Vanspor FK Başkanı Feyat Kıyak ve yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte açıklama yaparak, Şampiyonluğa giden bir takıma destek olma yerine köstek oluyorlar” dedi. Kent halkının umudu olan Vanspor’un şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerken, içinde bulunduğu maddi imkânsızlıklar nedeniyle adeta can çekiştiğini vurgulayan Başkan Kıyak, “Kısa bir süre önce düzenlediğimiz destek gecesinde maddi destek sözünü verenlerin çoğu hala vaatlerini yerine getirmediler. Televizyon karşısında kahramanlık yapanlar maalesef, bu takıma zarar vermenin peşindeler. “BİRLİK VE BERABERLİK ZAMANI” Siyasi görüşümü açık beyan etmemle birlikte kentte adeta beni törpülemek için fırsat kollayanlar var” diyen Başkan Kıyak, Ben Van’da doğmuş ve büyümüş olan bir kardeşiniz olarak, kimseye ihanet etmedim. İlimizin umudu olan Vanspor’a sahip çıkarak, iki sezonda bu yama maddi ve manevi emek harcadığım aynı zamanda şampiyonluk için gecemi gündüzüme katarak, mücadele ediyoruz. Ne yazık ki, kentin dinamikleri olarak gördüğümüz insanlar başarımıza gölge düşürmeye çalışıyorlar. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Şampiyonluk için herkes elini taşın altına koymalıdır” dedi. Vanspor - Vanhaberleri - Van Haber - Yerel Van Haber - Yerel Haberler
AcnTurk Vanspor FK Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Bir otelde düzenlenen basın toplantısında Vanspor FK Başkanı Feyat Kıyak ve yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte açıklama yaparak, Şampiyonluğa giden bir takıma destek olma yerine köstek oluyorlar” dedi.

Kent halkının umudu olan Vanspor’un şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerken, içinde bulunduğu maddi imkânsızlıklar nedeniyle adeta can çekiştiğini vurgulayan Başkan Kıyak, “Kısa bir süre önce düzenlediğimiz destek gecesinde maddi destek sözünü verenlerin çoğu hala vaatlerini yerine getirmediler. Televizyon karşısında kahramanlık yapanlar maalesef, bu takıma zarar vermenin peşindeler.

“BİRLİK VE BERABERLİK ZAMANI”

Siyasi görüşümü açık beyan etmemle birlikte kentte adeta beni törpülemek için fırsat kollayanlar var” diyen Başkan Kıyak, Ben Van’da doğmuş ve büyümüş olan bir kardeşiniz olarak, kimseye ihanet etmedim. İlimizin umudu olan Vanspor’a sahip çıkarak, iki sezonda bu yama maddi ve manevi emek harcadığım aynı zamanda şampiyonluk için gecemi gündüzüme katarak, mücadele ediyoruz. Ne yazık ki, kentin dinamikleri olarak gördüğümüz insanlar başarımıza gölge düşürmeye çalışıyorlar. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Şampiyonluk için herkes elini taşın altına koymalıdır” dedi.

Vanspor - Vanhaberleri - Van Haber - Yerel Van Haber - Yerel Haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber