Başkan Güray: Van AK Parti'nin Parlayan Yıldızı Olacak

Van Haber 14.08.2023 - 20:56, Güncelleme: 14.08.2023 - 20:56
 

Başkan Güray: Van AK Parti'nin Parlayan Yıldızı Olacak

2024 Yerel Seçimlerine çok iddialı girmek isteyen AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray, yeni ilçe başkanları tanıtım toplantısında birlik ve beraberlik mesajlarının yanında "Allah nasip ederse Van şehri AK Parti'nin parlayan yıldızı olacak" dedi.

2024 Yerel Seçimlerine çok iddialı girmek isteyen AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray, yeni ilçe başkanları tanıtım toplantısında birlik ve beraberlik mesajlarının yanında "Allah nasip ederse Van şehri AK Parti'nin parlayan yıldızı olacak" dedi. AK Parti Genel Merkez tarafından İpekyolu İlçe Başkanlığına Yavuz Kuşan, Edremit İlçe Başkanlığına ise Kenan Öndil getirilerek, teşkilatlarda büyük değişim ve dönüşüm ile yerel seçimde mutlak zaferler elde etmek istiyor. Bu doğrultuda kuruluşundan bu yana partinin tüm kademelerinde yer alan iki dinamik genç başkan ile start vermiş oldu. AK Parti mİl Başkanlığı binası önünde binlerce insanın katıldığı ilçe başkanları tanıtım proğramında konuşan İl Başkanı Emre Güray," Ataması yapılarak partimize güç veren iki dava arkadaşımız bizlere güç verdi. 2024 yerel seçimler öncesinde çok önemli bir güne ev sahipliği yapıyoruz. Tabii bu koltuklar gelip geçici koltuklar, herkesin bir görev süreci var. Bu görev sürecinde de elden geldiğince bu davaya olan inancını, gayretini gösterme çabası var. Bu uğurda birlikte yol yürüdüğümüz kongreden bu yana birlikte yol yürüdüğümüz ilçe başkanları, Sezer Bayramoğlu’na ve Etem Görgülü’ye verdikleri mek ve katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” diyerek konuşmasını sürdürdü. "VAN AK PARTİ'NİN PARLAYAN YILDIZI OLACAK" Yerel seçim hazırlıkları Türkiye'de olduğu gibi Van'da hız kazanmaya başladı" diyen Başkan Güray" 2024 Yerel seçim öncesi teşkilatlarımızda bayrak değişimi yaparak, Cumhurbaşkanımız ve Kurucu Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde büyük bir zafer Türkiye Yüzyılı'nı taçlandırmak istiyoruz. Van partimizin kalesidir. Yıllardan bu özlemini çektiğimiz Büyükşehir başta olmak üzere 13 ilçe Belediye Başkanlıklarını alarak hedefe net bir şekilde varmak istiyoruz. Van AK Parti'nin parlayan yıldızı olacak" ifadesine yer verdi. "BÜYÜKŞEHİRDE KAYBOLAN YILLAR" " 30 yıla 17 seçim zaferi ile ayrılan AK Parti Van'da yerel seçimlerde güçlü teşkilat ve güçlü adaylar ile  Memleketimizin sorunlarına hep birlikte göğüs gereceğiz. Hemşehrilerimiz ile uyum içinde bu başarıyı elde edeceğiz. İnanmak başarmanın yarısıdır. Bu şiarla hareket edeceğiz. AK Belediyeciliğin ülkemizdeki hizmetleri ortada. Van olarak bu nimetlerden faydalanmak istiyoruz. Tek vücüt olarak, ilimizi hep beraber ihya ve inşa edeceğiz" şeklinde konuşarak, hizmetlerinden dolayı eski ilçe başkanlarına teşekkür etti. Yeni İl Başkanlarına ise başarı dileklerinde bulundu.  
2024 Yerel Seçimlerine çok iddialı girmek isteyen AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray, yeni ilçe başkanları tanıtım toplantısında birlik ve beraberlik mesajlarının yanında "Allah nasip ederse Van şehri AK Parti'nin parlayan yıldızı olacak" dedi.

2024 Yerel Seçimlerine çok iddialı girmek isteyen Van " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray, yeni ilçe başkanları tanıtım toplantısında birlik ve beraberlik mesajlarının yanında "Allah nasip ederse Van şehri AK Parti'nin parlayan yıldızı olacak" dedi.


AK Parti Genel Merkez tarafından İpekyolu İlçe Başkanlığına Yavuz Kuşan, Edremit İlçe Başkanlığına ise Kenan Öndil getirilerek, teşkilatlarda büyük değişim ve dönüşüm ile yerel seçimde mutlak zaferler elde etmek istiyor. Bu doğrultuda kuruluşundan bu yana partinin tüm kademelerinde yer alan iki dinamik genç başkan ile start vermiş oldu.


AK Parti mİl Başkanlığı binası önünde binlerce insanın katıldığı ilçe başkanları tanıtım proğramında konuşan İl Başkanı Emre Güray," Ataması yapılarak partimize güç veren iki dava arkadaşımız bizlere güç verdi. 2024 yerel seçimler öncesinde çok önemli bir güne ev sahipliği yapıyoruz. Tabii bu koltuklar gelip geçici koltuklar, herkesin bir görev süreci var. Bu görev sürecinde de elden geldiğince bu davaya olan inancını, gayretini gösterme çabası var. Bu uğurda birlikte yol yürüdüğümüz kongreden bu yana birlikte yol yürüdüğümüz ilçe başkanları, Sezer Bayramoğlu’na ve Etem Görgülü’ye verdikleri mek ve katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” diyerek konuşmasını sürdürdü.

" VAN AK PARTİ'NİN PARLAYAN YILDIZI OLACAK"


Yerel seçim hazırlıkları Türkiye'de olduğu gibi Van'da hız kazanmaya başladı" diyen Başkan Güray" 2024 Yerel seçim öncesi teşkilatlarımızda bayrak değişimi yaparak, Cumhurbaşkanımız ve Kurucu Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde büyük bir zafer Türkiye Yüzyılı'nı taçlandırmak istiyoruz. Van partimizin kalesidir. Yıllardan bu özlemini çektiğimiz Büyükşehir başta olmak üzere 13 ilçe Belediye Başkanlıklarını alarak hedefe net bir şekilde varmak istiyoruz. Van AK Parti'nin parlayan yıldızı olacak" ifadesine yer verdi.

"BÜYÜKŞEHİRDE KAYBOLAN YILLAR"
" 30 yıla 17 seçim zaferi ile ayrılan AK Parti Van'da yerel seçimlerde güçlü teşkilat ve güçlü adaylar ile  Memleketimizin sorunlarına hep birlikte göğüs gereceğiz. Hemşehrilerimiz ile uyum içinde bu başarıyı elde edeceğiz. İnanmak başarmanın yarısıdır. Bu şiarla hareket edeceğiz. AK Belediyeciliğin ülkemizdeki hizmetleri ortada. Van olarak bu nimetlerden faydalanmak istiyoruz. Tek vücüt olarak, ilimizi hep beraber ihya ve inşa edeceğiz" şeklinde konuşarak, hizmetlerinden dolayı eski ilçe başkanlarına teşekkür etti. Yeni İl Başkanlarına ise başarı dileklerinde bulundu.
 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber