Başkan Dilce'den Ramazan Bayramı mesajı

Gündem 02.05.2022 - 00:40, Güncelleme: 02.05.2022 - 00:45
 

Başkan Dilce'den Ramazan Bayramı mesajı

Tüm İş Konfederasyonu Doğu Anadolu Bölge Başkanı Taner Dilce, Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

  Başkan Dilce  mesajında"   Bayramların birlik, beraberlik, kardeşlik, paylaşma ve dayanışma günleridir” dedi.    “Bayramlar, insani, vicdani ve dini güzelliklerin birlikte yaşandığı, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının, sevgi ve saygının en güzel örneklerinin hissedildiği, toplumun bütün kesimlerinin birbirleriyle barıştığı, dargınlıkların ve küskünlüklerin unutulup, herkesin kaynaştığı, kucaklaştığı, paylaşma ve dayanışma günleridir.    Rahmetin, bereketin ve şefaatin müjdelendiği, manevi duyguların en üst seviyede hissedildiği mübarek bir Ramazan ayını daha geride bırakarak, huzur içinde bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.    Bu duygu ve düşüncelerle başta emekçi kardeşlerim olmak üzere tüm herkesin Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım" ifadelerini kullandı.
Tüm İş Konfederasyonu Doğu Anadolu Bölge Başkanı Taner Dilce, Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

 

Başkan Dilce  mesajında"   Bayramların birlik, beraberlik, kardeşlik, paylaşma ve dayanışma günleridir” dedi.

 

 “Bayramlar, insani, vicdani ve dini güzelliklerin birlikte yaşandığı, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının, sevgi ve saygının en güzel örneklerinin hissedildiği, toplumun bütün kesimlerinin birbirleriyle barıştığı, dargınlıkların ve küskünlüklerin unutulup, herkesin kaynaştığı, kucaklaştığı, paylaşma ve dayanışma günleridir.

 

 Rahmetin, bereketin ve şefaatin müjdelendiği, manevi duyguların en üst seviyede hissedildiği mübarek bir Ramazan ayını daha geride bırakarak, huzur içinde bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

 

 Bu duygu ve düşüncelerle başta emekçi kardeşlerim olmak üzere tüm herkesin Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım" ifadelerini kullandı.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber