BAŞKAN DILCE'DEN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.01.2021 - 17:56, Güncelleme: 10.01.2021 - 17:56
 

BAŞKAN DILCE'DEN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Tüm İş Konfederasyonu Van İl Başkanı Taner Dilce, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Dilce yayımladığı mesajında gazeteciliğin zor ve kutsal bir görev olduğunu ifade ederek Gazetecilik hem kutsal hem de toplumların ilerlemesinde çok önemli görevi olan bir meslektir. Basın organlarının gelişmişliği o toplumun gelişmişliği ile doğru orantılıdır. Gazetecilerin misyonlarını yerine getirmediği toplumlarda gelişmişlikten söz edilemez. Tabi ki bu uğurda gazeteciler büyük bedeller de ödemişlerdir. Zor şartlarda görevlerini yerine getirirken birçok basın personeli hayatını kaybetmiştir. Hayatını kaybeden gazetecilerimizi rahmetle anıyorum. Bu düşüncelerle, gecesini gündüzüne katarak, her türlü zor ortamlarda işini yaparken, basın ahlak ve meslek ilkelerine bağlı olarak kamuoyunun bilgilendirilmesi ve yönlendirilmesinde büyük rol üstlenen kıymetli basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadesini kullandı.

Tüm İş Konfederasyonu Van İl Başkanı Taner Dilce, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Dilce yayımladığı mesajında gazeteciliğin zor ve kutsal bir görev olduğunu ifade ederek Gazetecilik hem kutsal hem de toplumların ilerlemesinde çok önemli görevi olan bir meslektir. Basın organlarının gelişmişliği o toplumun gelişmişliği ile doğru orantılıdır. Gazetecilerin misyonlarını yerine getirmediği toplumlarda gelişmişlikten söz edilemez. Tabi ki bu uğurda gazeteciler büyük bedeller de ödemişlerdir. Zor şartlarda görevlerini yerine getirirken birçok basın personeli hayatını kaybetmiştir. Hayatını kaybeden gazetecilerimizi rahmetle anıyorum. Bu düşüncelerle, gecesini gündüzüne katarak, her türlü zor ortamlarda işini yaparken, basın ahlak ve meslek ilkelerine bağlı olarak kamuoyunun bilgilendirilmesi ve yönlendirilmesinde büyük rol üstlenen kıymetli basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber