Başkan Dediğin Böyle Olur

Siyaset 18.02.2024 - 22:03, Güncelleme: 18.02.2024 - 22:03
 

Başkan Dediğin Böyle Olur

Van'da Seçim çalışmaları kapsamında İpekyolu ilçe esnafını hafta sonu demeden gezen AK Parti İpekyolu Belediye Başkan Adayı İsa Berge “hizmetkar olmaya geldim” dedi.

AK Parti Van İpekyolu Belediye Başkan Adayı İsa Berge, hafta sonu esnafları ziyaret etti. Şehrin modernleşme yaşadığı elinin daha güçlü olması halinde esnaf kardeşlerimize yaptığınız hizmetler yapacağımızın teminatıdır sözünü, yineledi. Başkan adayı Berge , esnaf ve vatandaşlardan 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde destek istedi. Hafta sonu İlk olarak ARTOS AVM İş Hanındaki esnafı ziyaret eden Berge, beraberindeki Berberler ve kuaförler odası Başkanı Veysel Koç ile birlikte, esnafa hayırlı işler dileklerini iletti. 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Belediye Başkan Adayı İsa Berge başarılar dileyen esnaf, “Gönlümüz daha öncede sizinleydi, şu anda da sizinle. Yaptığınız hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Dedi   Başkan adayı Berge ,Çarşısının çok güzel olduğunu belirten esnaf, “Başkanım o kadar başkan geldi, geçti Van'da sizin gibi birini görmedik Hafta sonu bile bizleri yalnız bırakmadınız ,Van adına sizin gelmeniz sevindirici isabetli olmuş” Başkan Berge, “Daha güzellerini ve daha iyilerini yapacağız” dedi. Vatandaşlar da Başkan Berge’den memnun olduklarını, yerel seçimlerde destek vereceklerini belirterek, “Başkanım Van'lıya her hizmeti yaptın” dedi. Başkan adayı Berge de hizmette sınır olmadığını ifade ederek, hizmete devam mesajı verdi. İçinizden biri olduğunu ifade eden bir vatandaş, Başkan adayı Berge’nin hizmetlerini her yerde anlattığını, kendisine oy vereceğini söyleyerek, “Benim tarafımda 20-30 kişi size oy vereceğiz. Herkes keşke sizin gibi olsa. Van'dan gidecektim ama size oy vermek için gitmeyeceğim. ESOB başkanıyken çalışmalarınız güzel esnaflar ve Van halkı sizi önemsiyor seviyor Projeleriniz inşallah Van için çok güzel olacağına inanıyorum” şeklinde konuştu. Başkan Berge de verilen oylara layık olmak için çalışmaya devam edeceklerini vurguladı. Van Haber - Vanhaberleri - Yerel Haberler - Yerel Van Haber Bir esnaf ise, “Başkanım sizinle şehrin değişimini gözümle gördüm. Sizden önce çok bir şey yoktu, siz göreve geldikten sonra o değişimi yaşadık. Ben ilk geldiğimde şehir 10 yıl gerideydi. Sizden sonra modernleşme başladı. Geldiğimizde gezecek yer yoktu. Şimdi İpekyolu ilçesi ve çehresi çok güzel olacak ” görüşlerinde bulundu.  
Van'da Seçim çalışmaları kapsamında İpekyolu ilçe esnafını hafta sonu demeden gezen AK Parti İpekyolu Belediye Başkan Adayı İsa Berge “hizmetkar olmaya geldim” dedi.

AK Parti Van İpekyolu Belediye Başkan Adayı İsa Berge, hafta sonu esnafları ziyaret etti. Şehrin modernleşme yaşadığı elinin daha güçlü olması halinde esnaf kardeşlerimize yaptığınız hizmetler yapacağımızın teminatıdır sözünü, yineledi.

Başkan adayı Berge , esnaf ve vatandaşlardan 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde destek istedi.

Hafta sonu İlk olarak ARTOS AVM İş Hanındaki esnafı ziyaret eden Berge, beraberindeki Berberler ve kuaförler odası Başkanı Veysel Koç ile birlikte, esnafa hayırlı işler dileklerini iletti. 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Belediye Başkan Adayı İsa Berge başarılar dileyen esnaf, “Gönlümüz daha öncede sizinleydi, şu anda da sizinle. Yaptığınız hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Dedi

 

Başkan adayı Berge ,Çarşısının çok güzel olduğunu belirten esnaf, “Başkanım o kadar başkan geldi, geçti Van'da sizin gibi birini görmedik Hafta sonu bile bizleri yalnız bırakmadınız ,Van adına sizin gelmeniz sevindirici isabetli olmuş” Başkan Berge, “Daha güzellerini ve daha iyilerini yapacağız” dedi.

Vatandaşlar da Başkan Berge’den memnun olduklarını, yerel seçimlerde destek vereceklerini belirterek, “Başkanım Van'lıya her hizmeti yaptın” dedi. Başkan adayı Berge de hizmette sınır olmadığını ifade ederek, hizmete devam mesajı verdi.

İçinizden biri olduğunu ifade eden bir vatandaş, Başkan adayı Berge’nin hizmetlerini her yerde anlattığını, kendisine oy vereceğini söyleyerek, “Benim tarafımda 20-30 kişi size oy vereceğiz. Herkes keşke sizin gibi olsa. Van'dan gidecektim ama size oy vermek için gitmeyeceğim. ESOB başkanıyken çalışmalarınız güzel esnaflar ve Van halkı sizi önemsiyor seviyor Projeleriniz inşallah Van için çok güzel olacağına inanıyorum” şeklinde konuştu. Başkan Berge de verilen oylara layık olmak için çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

Van Haber - Vanhaberleri - Yerel Haberler - Yerel Van Haber

Bir esnaf ise, “Başkanım sizinle şehrin değişimini gözümle gördüm. Sizden önce çok bir şey yoktu, siz göreve geldikten sonra o değişimi yaşadık. Ben ilk geldiğimde şehir 10 yıl gerideydi. Sizden sonra modernleşme başladı. Geldiğimizde gezecek yer yoktu. Şimdi İpekyolu ilçesi ve çehresi çok güzel olacak ” görüşlerinde bulundu.

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber