Başkan Başdinç’ten Miraç Kandili Mesajı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.03.2021 - 13:23, Güncelleme: 10.03.2021 - 13:23
 

Başkan Başdinç’ten Miraç Kandili Mesajı

AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Başdinç  mesajında:"İçinde büyük hikmetler barındıran, mucizelerle dolu Miraç Kandili’ne kavuşmuş olmanın huzurunu yaşıyoruz. Hassas ve sorunlu dönemeçlerden geçtiğimiz şu günlerde Mirac-ı Nebi'ye hürmeten, kırılan kalpleri onarmak, yıkılan köprüleri yeniden kurmak, unuttuklarımızı bir daha hatırlamak, kaybettiklerimizin peşine düşmek yapmamız gereken vazifelerdir. Rabbim Miraç hürmetine, tüm insanlığı yer, gök afetlerinden ve salgın hastalıklardan hepimizi muhafaza eylesin. Bu vesileyle başta Vanlı hemşerilerimin ve tüm İslam aleminin  Miraç kandilini kutuluyor, kandilin bütün insanlığa huzur getirmesi, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" ifadelerine yer verdi. 

AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Başdinç  mesajında:"İçinde büyük hikmetler barındıran, mucizelerle dolu Miraç Kandili’ne kavuşmuş olmanın huzurunu yaşıyoruz. Hassas ve sorunlu dönemeçlerden geçtiğimiz şu günlerde Mirac-ı Nebi'ye hürmeten, kırılan kalpleri onarmak, yıkılan köprüleri yeniden kurmak, unuttuklarımızı bir daha hatırlamak, kaybettiklerimizin peşine düşmek yapmamız gereken vazifelerdir. Rabbim Miraç hürmetine, tüm insanlığı yer, gök afetlerinden ve salgın hastalıklardan hepimizi muhafaza eylesin.

Bu vesileyle başta Vanlı hemşerilerimin ve tüm İslam aleminin  Miraç kandilini kutuluyor, kandilin bütün insanlığa huzur getirmesi, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" ifadelerine yer verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber