BAŞKAN BAŞDİNÇ'TEN 14 MAHALLEYE ULAŞIM HİZMETİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.01.2021 - 23:07, Güncelleme: 21.01.2021 - 23:07
 

BAŞKAN BAŞDİNÇ'TEN 14 MAHALLEYE ULAŞIM HİZMETİ

AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç 14 mahalleye ulaşım hizmeti sağlayarak" Hizmetlerimiz sırasıyla gelecek" dedi. Ulaşımda çok büyük zorluklar çeken Akçaören, Yemlice, Ocaklı Hıdır, Otluca, Gülsünler Özkaynak, Koç, Adıgüzel, Satıbey, Dilimli ve Kasımoğlu olmak üzere 14 mahallede Van Büyükşehir Belediye otobüsleri hizmet verecek. Konuyla ilgili kendi sosyal medya hesaplarında açıklama yapan Başkan Başdinç " Büyükşehir Belediyesi ile yaptığımız görüşmeler neticesinde 14 mahallemize ulaşım hizmeti sağladık. AK Partili kadrolar olarak Tuşba'ya dair heyecanlarımız var. Hükümetimizin 2021 yılı yatırım proğramı kapsamında çok önemli yatırımları bu manada gerçekleştireceğiz. AK teşkilatlar olarak he zaman vatandaşlara hizmet boynumuzun borcudur" diyen Başdinç " Partimizin kuruluşundan bu yana hizmet geleneğimiz büyüyerek devam etmiştir. Bizlerde İlçemize kalıcı hizmetleri getirmek için canla başla çalışacağız" ifalerini kullandı.


AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç 14 mahalleye ulaşım hizmeti sağlayarak" Hizmetlerimiz sırasıyla gelecek" dedi.
Ulaşımda çok büyük zorluklar çeken Akçaören, Yemlice, Ocaklı Hıdır, Otluca, Gülsünler Özkaynak, Koç, Adıgüzel, Satıbey, Dilimli ve Kasımoğlu olmak üzere 14 mahallede Van Büyükşehir Belediye otobüsleri hizmet verecek.


Konuyla ilgili kendi sosyal medya hesaplarında açıklama yapan Başkan Başdinç " Büyükşehir Belediyesi ile yaptığımız görüşmeler neticesinde 14 mahallemize ulaşım hizmeti sağladık. AK Partili kadrolar olarak Tuşba'ya dair heyecanlarımız var. Hükümetimizin 2021 yılı yatırım proğramı kapsamında çok önemli yatırımları bu manada gerçekleştireceğiz.
AK teşkilatlar olarak he zaman vatandaşlara hizmet boynumuzun borcudur" diyen Başdinç " Partimizin kuruluşundan bu yana hizmet geleneğimiz büyüyerek devam etmiştir. Bizlerde İlçemize kalıcı hizmetleri getirmek için canla başla çalışacağız" ifalerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber