Başkan Akman'ın Gazeteciler Günü mesajı

Gündem 10.01.2024 - 10:59, Güncelleme: 10.01.2024 - 10:59
 

Başkan Akman'ın Gazeteciler Günü mesajı

Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, zaman mefhumu gözetmeksizin büyük bir fedakarlıkla enerjisini halkın doğru haber alması için harcayan gazetecilerin bu gayretleri her türlü takdire şayan olduğunu söyledi.

‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Başkan Akman, basının halkın müşterek sesi olduğunu söyledi. Günün her saatinde haber peşinde koşan ve kamuoyunun vicdanını temsil eden basın mensuplarının zor şartlarda görev yaptığını dile getiren Başkan Akman, “Gazetecilik mesleği,  özellikle çok büyük fedakârlık isteyen ve zor şartlarda yapılan bir meslektir. Milletimizin gözü, kulağı olan basın mensuplarımızın en önemli vasfı, gücünü halktan alarak tarafsız ve bağımsız bir şekilde toplumu bilgilendirmektir” dedi.    Son yıllarda sosyal medya ve internet haberciliğinde yaşanan hızlı gelişmenin önemine de değinen Başkan Akman, teknolojinin yakından takip edilmesinin gerekli olduğunu ancak doğru ve tarafsız haberciliğin her zamankinden daha büyük bir önem arz ettiğini söyledi. Başkan Akman, “Bu duygu ve düşüncelerle; bu mesleğe emek ve gönül veren tüm basın mensupların, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü tebrik ediyor, çalışma hayatlarında  sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. Van haber - yerel Van haber - vanhaberleri - yerel haberler 
Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, zaman mefhumu gözetmeksizin büyük bir fedakarlıkla enerjisini halkın doğru haber alması için harcayan gazetecilerin bu gayretleri her türlü takdire şayan olduğunu söyledi.
‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Başkan Akman, basının halkın müşterek sesi olduğunu söyledi. Günün her saatinde haber peşinde koşan ve kamuoyunun vicdanını temsil eden basın mensuplarının zor şartlarda görev yaptığını dile getiren Başkan Akman, “Gazetecilik mesleği,  özellikle çok büyük fedakârlık isteyen ve zor şartlarda yapılan bir meslektir. Milletimizin gözü, kulağı olan basın mensuplarımızın en önemli vasfı, gücünü halktan alarak tarafsız ve bağımsız bir şekilde toplumu bilgilendirmektir” dedi. 
 
Son yıllarda sosyal medya ve internet haberciliğinde yaşanan hızlı gelişmenin önemine de değinen Başkan Akman, teknolojinin yakından takip edilmesinin gerekli olduğunu ancak doğru ve tarafsız haberciliğin her zamankinden daha büyük bir önem arz ettiğini söyledi. Başkan Akman, “Bu duygu ve düşüncelerle; bu mesleğe emek ve gönül veren tüm basın mensupların, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü tebrik ediyor, çalışma hayatlarında  sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
Van haber - yerel Van haber - vanhaberleri - yerel haberler 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber