Başkan Akman'dan Öğrencilere Anlamlı Hediye

Eğitim 11.09.2023 - 18:46, Güncelleme: 11.09.2023 - 18:46
 

Başkan Akman'dan Öğrencilere Anlamlı Hediye

Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, 2023-2024 Eğitim Öğretim yılının ilk gününde ziyaret ettiği öğrencilere okul seti hediye etti.

Velilerin okul giderleri yükünü azaltmak amacıyla her yıl hem birinci dönem hem de ikinci dönemde ilçenin değişik okullarında eğitim gören yüzlerce öğrenciye okul seti dağıtan Başkan Akman, bu geleneğinin 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında da bozmadı. Sabahın erken saatlerinde ilçe merkezine 30 kilometre uzaklıkta bulunan Güvençli Mahallesi’nin Şekerbulak Mezrası’na giden Başkan Akman, öğrencilere sürpriz yaptı.  Okulun açıldığı ilk günde öğrencileri sevindiren Başkan Akman, öğrencilere içerisinde kalem, defter, suluk, beslenme çantası ve silgi gibi 15 çeşit kırtasiye malzemesi bulunan okul çantası dağıttı. Tüm öğrencilere okuma kitabı da dağıtan Başkan Akman, “Çocuklarımızın geleceği hepimizin geleceğidir. Öğrencilerimizin gelir durumuna bakılmaksızın, çantasından kalemine kadar kırtasiye ekipmanlarını Tuşba Belediyesi olarak kendilerine dağıtıyoruz. Ayrıca öğrencilerimize okuma kitabı hediye ettik” dedi.  Sınıfları dolaşarak öğrencilerin ilk derslerine de katılan Başkan Akman, öğrencilere yapılan ikramların ardından mezradan ayrıldı.
Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, 2023-2024 Eğitim Öğretim yılının ilk gününde ziyaret ettiği öğrencilere okul seti hediye etti.

Velilerin okul giderleri yükünü azaltmak amacıyla her yıl hem birinci dönem hem de ikinci dönemde ilçenin değişik okullarında eğitim gören yüzlerce öğrenciye okul seti dağıtan Başkan Akman, bu geleneğinin 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında da bozmadı. Sabahın erken saatlerinde ilçe merkezine 30 kilometre uzaklıkta bulunan Güvençli Mahallesi’nin Şekerbulak Mezrası’na giden Başkan Akman, öğrencilere sürpriz yaptı. 

Okulun açıldığı ilk günde öğrencileri sevindiren Başkan Akman, öğrencilere içerisinde kalem, defter, suluk, beslenme çantası ve silgi gibi 15 çeşit kırtasiye malzemesi bulunan okul çantası dağıttı. Tüm öğrencilere okuma kitabı da dağıtan Başkan Akman, “Çocuklarımızın geleceği hepimizin geleceğidir. Öğrencilerimizin gelir durumuna bakılmaksızın, çantasından kalemine kadar kırtasiye ekipmanlarını Tuşba Belediyesi olarak kendilerine dağıtıyoruz. Ayrıca öğrencilerimize okuma kitabı hediye ettik” dedi. 

Sınıfları dolaşarak öğrencilerin ilk derslerine de katılan Başkan Akman, öğrencilere yapılan ikramların ardından mezradan ayrıldı.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber