Başkan Adayı Oflas’tan Minik Bedenlere Dev Müjde

Siyaset 06.03.2024 - 22:42, Güncelleme: 06.03.2024 - 22:42
 

Başkan Adayı Oflas’tan Minik Bedenlere Dev Müjde

AK Parti Tuşba Belediye Başkan Adayı Süleyman Oflas, seçim çalışmaları kapsamında kapı kapı dolaştığı Akköprü mahallesinde, çocukların futbol sahası talebine olumlu karşılık verdi. Oflas, seçimden kısa bir süre sonra, Tuşba’da semt sahasız mahalle bırakmayacaklarını ifade etti.

Yaklaşan yerel seçimler öncesi alanda çalışmalarını hızlandıran AK Parti Tuşba Belediye Başkan Adayı Süleyman Oflas, mahalle ziyaretlerinde vatandaşların sorun, sıkıntı ve taleplerini dinliyor, projelerini anlatıyor. Bu kapsamda Tuşba ilçe Kadın Kolları teşkilatı ile gittiği Akköprü mahallesinde çalışmaları esnasında yanına gelen çocukları dinleyen Başkan Adayı Oflas, mahallede futbol sahası olmadığını ve çocuk ile gençlerin bu yöndeki talebine karşılık verdi. Çocuklara Semt sahası projesini anlatan Başkan Adayı Oflas, mahalleli tarafından uzun süre alkışlandı. Mahalledeki ev ziyaretlerinin ardından konuşan Oflas, Tuşba ilçesinin hizmetin en iyisine layık olduğunu ve çalışmalarının bu yönde sürdürdüklerini ifade etti. Oflas, ‘‘Vatandaşlarımızdan çok güzel talepler alıyoruz. Bu taleplere karşılık projelerimizi anlatıyoruz. Çok şükür Tuşbalı bizi biliyor, biz Tuşbayı biliyoruz. O nedenle rahatız. Gelen her talebi şartlar el verdiği müddetçe karşılayacak güçteyiz. Bugün de Akköprü mahallemizde çocukların çok masum bir istekleri oldu. Biz Allah nasip ederse Tuşba’da Semt sahasız mahalle bırakmayacağız. Çocuklarımıza oyun alanları, gençlerimize sosyal alanlar oluşturacağız. Akköprüdeki, Altıntepedeki, İstasyon mahallemizdeki bir genç kültürel veya sosyal bir etkinlik için kent merkezine nadiren çıkacak. Bunu birlikte başaracağız’’ dedi. Vanhaberleri - Van Haber - Yerel Van Haber - Yerel Haberler  
AK Parti Tuşba Belediye Başkan Adayı Süleyman Oflas, seçim çalışmaları kapsamında kapı kapı dolaştığı Akköprü mahallesinde, çocukların futbol sahası talebine olumlu karşılık verdi. Oflas, seçimden kısa bir süre sonra, Tuşba’da semt sahasız mahalle bırakmayacaklarını ifade etti.

Yaklaşan yerel seçimler öncesi alanda çalışmalarını hızlandıran AK Parti Tuşba Belediye Başkan Adayı Süleyman Oflas, mahalle ziyaretlerinde vatandaşların sorun, sıkıntı ve taleplerini dinliyor, projelerini anlatıyor.

Bu kapsamda Tuşba ilçe Kadın Kolları teşkilatı ile gittiği Akköprü mahallesinde çalışmaları esnasında yanına gelen çocukları dinleyen Başkan Adayı Oflas, mahallede futbol sahası olmadığını ve çocuk ile gençlerin bu yöndeki talebine karşılık verdi. Çocuklara Semt sahası projesini anlatan Başkan Adayı Oflas, mahalleli tarafından uzun süre alkışlandı.

Mahalledeki ev ziyaretlerinin ardından konuşan Oflas, Tuşba ilçesinin hizmetin en iyisine layık olduğunu ve çalışmalarının bu yönde sürdürdüklerini ifade etti. Oflas, ‘‘Vatandaşlarımızdan çok güzel talepler alıyoruz. Bu taleplere karşılık projelerimizi anlatıyoruz.

Çok şükür Tuşbalı bizi biliyor, biz Tuşbayı biliyoruz. O nedenle rahatız. Gelen her talebi şartlar el verdiği müddetçe karşılayacak güçteyiz. Bugün de Akköprü mahallemizde çocukların çok masum bir istekleri oldu. Biz Allah nasip ederse Tuşba’da Semt sahasız mahalle bırakmayacağız. Çocuklarımıza oyun alanları, gençlerimize sosyal alanlar oluşturacağız. Akköprüdeki, Altıntepedeki, İstasyon mahallemizdeki bir genç kültürel veya sosyal bir etkinlik için kent merkezine nadiren çıkacak. Bunu birlikte başaracağız’’ dedi.

Vanhaberleri - Van Haber - Yerel Van Haber - Yerel Haberler

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber